Fenerbahçe için Boubakary Soumare iddiası

20.08.2024 - 10:04 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 12:15

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ı bonservisi Leicester City'de bulunan Boubakary Soumare ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe için Boubakary Soumare iddiası

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de sezona 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarında da flaş gelişmeler yaşıyor. Sarı-lacivertli ekip, En-Nesyri, Saint-Maximin, Oğuz Aydın gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarken sürpriz bir iddia daha geldi.

İngiliz basını duyurdu: Fenerbahçe'den Boubakary Soumare'ye kanca

Orta saha için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili İngiliz basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Haberde, Fenerbahçe'nin Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Fransız ön libero Boubakary Soumare ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Sarı-Lacivertiler'in orta saha için gündemine aldığı isimlerden biri olduğu ifade edilen 25 yaşındaki futbolcu için ilerleyen günlerde somut gelişmeler yaşanabileceği de haberin detaylarında yer aldı.

Boubakary Soumare'nin performansı

Geçen sezonu kiralık olarak La Liga ekibi Sevilla'da geçiren yıldız futbolcu 34 maçta görev aldı. Söz konusu karşılaşlmalarda 2682 dakika sahada kalan yıldız futbolcu 1 asiste imza attı. Temmuz 2021'den bu yana İngiliz ekibinde forma giyen Soumare'nin kontratı 2026'da bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler