Fenerbahçe için dev transfer: Angel Di Maria

03.05.2024 - 11:16 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 11:35

Şampiyonluk yarışında kritik viraja giren Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadrosu için de çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertliler için gündeme Arjantinli yıldız Angel Di Maria geldi.

Fenerbahçe için dev transfer: Angel Di Maria

AJANSSPOR HABER

Fotomaç'ta yer alan habere göre; gelecek sezon kadrosuna bir süper yıldız daha eklemek isteyen Fenerbahçe, Angel Di Maria için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Benfica'da Di Maria ayrılığı

Geçtiğimiz sezon Juventus'tan ayrılarak Benfica'nın yolunu tutan Angel Di Maria'nın, sezon sonunda Portekiz ekibinden ayrılmaya hazırlandığı kaydedildi. Benfica, sözleşmesinde 1 yıl opsiyon bulunan Di Maria'nın sözleşmesini uzatmaya sıcak bakmıyor.

36 yaşındaki Arjantinli yıldızın önünde ülkesinde forma giyme seçeneği yer alsa da Avrupa'da oynamaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Fenerbahçe, Di Maria için nabız yokluyor

Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin, Angel Di Maria için nabız yoklamaya başladığı kaydedildi. Sarı-Lacivertli kulübün, yıldız futbolcu için 1+1 yıllık sözleşme teklifi yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Di Maria'nın kariyeri

Angel Di Maria, kariyerine halihazırda formasını giydiği Benfica'da başladı. Paris Saint-Germain, Real Madrid, Manchester United ve Juventus gibi kulüplerde de forma giyen Di Maria, geçtiğimiz yıl Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan ülkesi Arjantin ile şampiyonluk yaşamıştı.

Bu sezon performansı

Bu sezon Portekiz ekibi Benfica'nın formasını giyen Angel Di Maria, 46 maçta forma giydi ve 44 kez ilk 11'de sahaya çıktı. Di Maria bu maçlarda 16 gol ve 13 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler