Fenerbahçe'ye ev kale deplasman fobi oldu!

Burak Alaca
07.12.2023 - 12:41 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 13:05

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun evinde bileği bükülmezken deplasmanda yüzü gülmüyor. İşte Sarı-Lacivertlilerin Avrupa karnesi...

Fenerbahçe'ye ev kale deplasman fobi oldu!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 12. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Fernando Buesa deplasmanında İspanyol ekibi Baskonia'ya 80-79 mağlup oldu. Bu sonuçla Sarı-Lacivertlilerin kötü deplasman karnesi devam etti.

Markus Howard Fenerbahçe'yi son anlarda yıktı

Tyler Dorsey'in son bölümde attığı basketle 79-77 öne geçen temsilcimiz Baskonia'lı Markus Howard'ın 7.9 saniye kala attığı üçlüğe mani olmadı. Fenerbahçe'de Marko Guduric son topu kullanmadı ve maç son anlarda kaybedilmiş oldu.

Fenerbahçe deplasmanda gülmüyor

Bu sezon EuroLeague'de 7 deplasman karşılaşmasına çıkan Fenerbahçe Beko bunların 6'sından mağlubiyetle ayrıldı. Temsilcimizin tek deplasman galibiyeti 5. haftada oynanan ve Türk seyircinin çoğunlukta olduğu Bayern Münih maçında geldi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko, Markus Howard'ı durduramadı!
Habere Git

Ülker Spor ve Etkinlik'te Fenerbahçe'yi deviren yok

Bu sezon evinde ise 5 maç oynayan Fenerbahçe; Olimpia Milano, ASVEL, Panathinaikos BC, Olympiacos ve son olarak son şampiyon Real Madrid'i devirerek etkileyici bir grafik çizdi.

Fenerbahçe'nin sıradaki rakibi Barca

Fenerbahçe çift maç haftasının ikinci ayağında bu cuma yine İspanya deplasmanında Barcelona'ya konuk olacak. Palau Blaugrana'da oynanacak karşılaşma saat 22.30 başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler