Fenerbahçe için flaş iddia! O teknik direktöre resmi teklif götürüldü...

30.10.2018 - 15:10 | Son Güncellenme: 30.10.2018 - 18:10

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından arayışlar hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin, Fransız teknik adam Laurent Blanc ile görüştüğü iddia edildi.

Fenerbahçe için flaş iddia! O teknik direktöre resmi teklif götürüldü...

Ankaragücü ile oynanan ve 3-1 kaybedilen Spor Toto Süper Lig 10.hafta maçının ardından teknik direktör Phillip Cocu ile yollar ayrılmıştı.

Fenerbahçe ile ilgili flaş iddia

Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu oldu. Birçok isim yazılıp çizilirken, Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia geldi.

Blanc'a teklif yapıldı

Skorer’in haberine göre; Cocu'nun yerine düşünülen ilk isim Laurent Blanc oldu. Sportif direktör Comollli, yurtdışına gidip Fransız teknik adama teklifini sundu.

Comolli yurt dışında

Habere göre; Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Damien Comolli, yurtdışına gidip ünlü teknik adam ile yüz yüze görüştü.

Blanc zaman istedi

Fransız teknik adam ise sarı lacivertlilerin yaptığı resmi teklifi düşünmek için zaman istedi.

Laurent Blanc kimdir?

52 yaşındaki Fransız teknik adam Laurent Blanc, kariyerine 2010-2012 arasında Fransa Milli Takımı’nı çalıştırarak başladı. 2013-2016 yılları arasında da Paris Saint Germain’de görev aldı. Blanc, futbolculuk döneminde Manchester United, Inter, Marsilya, Barcelona, Napoli, Montpellier ve Auxerre gibi takımlarda oynamıştı.

Blanc neler demişti?

52 yaşındaki teknik adam haziran ayında Le Monde gazetesine verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "

"PSG'den sonra biraz nefes almaya ihtiyacım vardı. Şu anda çok mutluyum. Futbol dışında da ilgimi çeken birçok şey var. Kendime koyduğum bir hedefim de var. Kendimi yurt dışında bir takımda kanıtlamak istiyorum. Şu anda piyasada birçok teknik direktör olduğunu biliyorsunuz. Eğer yeni bir proje gelirse değerlendiririm. Olmazsa başka şeylerle ilgilenmeye devam ederim."

Senin için hazırladığımız haberler