Fenerbahçe'den transferde Bas Dost hamlesi!

27.06.2018 - 22:00 | Son Güncellenme: 28.06.2018 - 01:27

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Bas Dost ile anlaşmaya vardı. Sporting Lizbon forması giyen futbolcu ile Beşiktaş da ilgileniyordu.

Fenerbahçe'den transferde Bas Dost hamlesi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; sarı-lacivertliler, yeni golcüsünü buldu.

Fenerbahçe Bast Dos ile anlaştı

Teknik direktörlük görevine Phillip Cocu’yu getiren Fenerbahçe, yeni sezon için Hollandalı golcü Bas Dost ile anlaşmaya vardı.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; transfer piyasında karşılığ bulunan isimlerden biri olarak dikkatleri çeken Bast Dost’un Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüştükten sonra sarı-lacivertlilere sıcak baktığı ifade edildi.

Eğer FIFA onay verirse Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirebilecek. Hatırlanacağı gibi Bas Dost, taraftarların saldırısına uğraması sebebiyle Sporting Lizbon ile kontratını feshetti.

San-lacivertliler, FIFA'nın, serbest futbolcu statüsüne rağmen Portekiz kulübü adına belirleyeceği rakamı beklemeye geçmişti.

Sporting Lizbon formasıyla ligde 30 karşılaşmaya çıkan 1.95 boyundaki santrfor, 27 kez ağlan sarsıp 4 de asist yaparak 31 gole direkt katkıda bulundu.

Seneliği 5 milyon Euro

Öte yandan A Spor’un iddiasına göre golcü futbolcu haftaya Fenerbahçe için imzaya gelecek. Bas Dost’un yıllık 5 milyon Euro’dan 4 senelik anlaşma sağladığı da iddialar arasında.

Senin için hazırladığımız haberler