Fenerbahçe için hocasına danıştığı ortaya çıktı!

25.09.2020 - 11:10 | Son Güncellenme: 25.09.2020 - 11:15

Fenerbahçe'nin kanat transferi için düşündüğü isimlerden biri olan Samuel Kalu için Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Gernot Rohr'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Deneyimli teknik adam, Kalu'nun Türkiye'ye transferi için kendisine danıştığını söyledi. Peki ona ne tavsiyede bulundu? İşte detaylar...

Fenerbahçe için hocasına danıştığı ortaya çıktı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Samatta transferiyle birlikte golcü sorununu çözmeyi hedefleyen Fenerbahçe, kadroya bir kanat oyuncusu da katmak istiyordu. Gündemdeki isimlerden biri de Bordeaux'nun 23 yaşındaki oyuncusu Samuel Kalu'ydu.

Nijerya Teknik Direktörü Rohr'un açıklamalarından Fenerbahçe'nin ilgisinin ciddi olduğu anlaşılıyor.

Rohr, Kalu'ya Bordeaux'da kalmayı tavsiye etti!

Top Girondins'e konuşan Rohr, Kalu'nun Türkiye'den teklif aldığını doğrularken, "Son görüşmemizde bana bu konuyla ilgili görüşümü sordu. Ona gelişimi için Fransa ve Bordeaux'nun sunacağı seviyenin Türkiye'ye göre daha fazla olduğunu söyledim. Yapması gereken Bordeaux'daki yeri için savaşmak. Kış transfer döneminde duruma bakılır. Ama burada yeni bir teknik ekip geldi. Onlara kalitesini gösterebilir. Onun takımda kalmak istediğini ve o takımda yeri olduğunu kanıtlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

'Saf bir kanat oyuncusu'

Kalu'nun kendisiyle hep iyi oynadığını savunan Alman teknik adam, "Geçen sezon teknik ekip nedeniyle kendine olan güvenini kaybetti. Şu anda fizik ve moral olarak eski seviyesine yaklaştı. Onun saf bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Nice maçıyla birlikte onu tekrar 11'de görmeyi ümit ediyorum" dedi. 

Nijeryalı oyuncu bu sezonki 4 lig maçında da görev almış ve 1 gol kaydetmişti.

Kalu bu maçların sadece birinde ilk 11'de yer alırken toplamda 98 dakika sahada kaldı.

23 yaşındaki kanat oyuncusunun adı Galatasaray'la da anılıyordu. 

Senin için hazırladığımız haberler