Fenerbahçe için kadro dışı kaldı! Michael Frey..

21.08.2018 - 20:58 | Son Güncellenme: 21.08.2018 - 20:58

İsviçre'nin Zurich takımında forma giyen 24 yaşındaki hücum oyuncusu Michael Frey kadro dışı kaldı. Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen Frey takımının son kupa maçında forma giymemişti.

Young Boys, Luzern ve Lille formaları da giyen 1994 doğumlu oyuncu takımının İsviçre Kupasında alt lig ekiplerinden Concordia ile oynayacağı maçın idmanlara katılmak istemedi. Bunun üzerine oyuncu kadro dışı kaldı ve transfer dönemi bitmeden ayrılmasının gündeme gelebileceği ifade edildi. Frey'in idmanlara çıkmamasının altında Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesi olduğu gelen bilgiler arasında. Frey geçen sezon 36 resmi maçta oynamış ve 16 gol kaydetmişti. (www.nzz.ch) 

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki oyuncu hakkında kulübü 17 Ağustos 2018 tarihinde şu açıklamayı yapmıştı. Zurich Kulübü'nden yapılan o açıklama:

"Fenerbahçe ile Frey konusunda görüşmeler yapıldı. Ancak Fenerbahçe belirlediğimiz süre içerisinde bize son kararını bildirmedi. Transfer dönemi kısa süre içerisinde biteceğinden dolayı bizim bu görüşmelere devam etmemiz, bizim açımızdan mümkün görünmüyor." 

 

Senin için hazırladığımız haberler