Fenerbahçe için kolaylık istedi

26.04.2020 - 10:49 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 10:49

Koronavirüs salgını sebebiyle Süper Lig'e verilen arada Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Başakşehir forması giyen Visca'nın Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği iddia edildi.

Fenerbahçe için kolaylık istedi

Medipol Başakşehir'in başarılı futbolcusu Edin Visca, Fenerbahçe'ye transferi için yönetimden yardım istedi.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Süper Lig'i bilen futbolcuları kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertli takım bu doğrultuda Edin Visca'dan vazgeçmiyor. Visca'nın da Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği vurgulandı.

"Fenerbahçe forması giymek istiyorum"

Fotomaç'ın haberine göre Edin Visca, "Daha önce de bu konuda görüşüm ortadaydı ama şartlar oluşmadığı için somut bir gelişme olmamıştı. Gelecek sezon öncesi de Fenerbahçe'den teklif gelmesi halinde sizden kolaylık bekliyorum.

O formayı giymek istiyorum. Başakşehir'in gönlümdeki yeri çok ayrı. Burada önemli başarılar yaşadım ve kendimi Başakşehir formasıyla kanıtladım. Ancak artık yeni bir serüvene başlamak istiyorum. Sizin de bu konuda anlayışlı davranacağınızı düşünüyorum" dedi.

Visca'nın Başakşehir performansı

Başakşehir formasıyla 9. sezonuna giren Edin Visca, bu süreçte 339 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 95 kez rakip fileleri havalandıran Boşnak oyuncu, 97 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler