Taner Taşkın Süper Lig ve TFF 1. Lig şampiyonluk adaylarını açıkladı

İsmail Keles
05.10.2023 - 10:03 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 10:09

Teknik direktör Taner Taşkın; kariyer planlaması, Süper Lig ve 1. Lig'deki zirve yarışı, A Milli Takım için Vincenzo Montella tercihi hakkında konuştu.

Taner Taşkın Süper Lig ve TFF 1. Lig şampiyonluk adaylarını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

1. Lig ekibi Sakaryaspor'da geçtiğimiz sezon Play-Off heyecanı yaşayan ve bu sezon ise yollarını ayıran Taner Taşkın, gündeme dair birçok konuda açıklamalar yaptı. 

"Süper Lig'de kısır bir döngü var"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Taner Taşkın, "Teknik Direktörlük kariyerimde 3 şampiyonluk yaşadım, 6 kez Play-Off oynadım. Ekibimle birlikte güzel işlere imza attık. Ekibimle birlikte bu işi severek ve isteyerek yapıyoruz. Hedeflerim arasında artık Süper Lig'de çalışmak var. Ancak son derece entresan bir şekilde Süper Lig'de kısır bir döngü var.

Bir şekilde size o fırsat verilmiyor. Allah bir gün bizlere de Süper Lig'e nasip eder. Antrenörlük zor bir meslek, antrenör demek yalnız adam demek. Başarı olunca herkes sahipleniyor ancak başarısızlıkta direkt antrenör gidiyor" dedi.

"Fenerbahçe için o sene bu sene"

Süper Lig ve 1. Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Taşkın, "Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayları Galatasaray ve Fenerbahçe. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki yürüyüşü Fenerbahçe için avantaj olabilir. Fenerbahçe'nin için o sene bu sene diyebilirim. 

Kadro kalitesi olarak Galatasaray bir adım önde olduğunu düşünüyorum. 1. Lig'de ise Eyüpspor ile Kocaelispor şampiyonluğun güçlü adayları arasında. Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Manisa FK'nın kadro kalitesi çok iyi. Sakaryaspor çok büyük bir camia 3-4 maçlık serinin ardından yarış içerisinde olabilir" ifadelerini kullandı.

"Süper Lig'de Anadolu'dan bir şampiyon gelir mi?"

"Süper Lig'de Anadolu'dan bir şampiyon gelir mi?" sorusuna ise Taner Taşkın, "Süper Lig'de Anadolu'dan Adana Demirspor şampiyon olabilir. Çünkü Adana Demirspor'un kadro kalitesi iyi, oynadığı futbol büyük takım futbolu bunu başarabilirler. 

İlgini Çekebilir
Yeni Messi maçta tuvalete gitti geri gelmedi!
Habere Git

Vincenzo Montella'ya da ayrı bir parantez açmam lazım. A Milli Takım'da göreve başladı. Hayırlı olsun, inşallah başarılı olur. Montella'nın göreve başlamasından sonra yerli antrenörler itiraz etti. Dinimiz ne diyor; işi ehline verin. Bence Montella bu işin ehli. Ben tepki göstermiyorum. Umarım başarılı olur" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler