Fenerbahçe için tesadüfün böylesi! Aynı renk, aynı hakem

Cüneyt Muharremoğlu
13.11.2022 - 10:33 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 10:36

Süper Lig’in ilk 14 haftalık bölümünde Fenerbahçe’nin sahadan yenik ayrıldığı iki maç olan Konyaspor ve Giresunspor karşılaşmasında ilginç benzerlikler yaşandı.

Fenerbahçe için tesadüfün böylesi! Aynı renk, aynı hakem

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası öncesi hem Süper Lig’i hem Avrupa Ligi’ni lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yenilgisini Giresunspor önünde 2-1’lik skorla aldı. Süper Lig’de Kadıköy’den ilk kez boynu bükük ayrılan sarı lacivertliler daha önce deplasmanda Konyaspor’a 1-0 kaybetmişti. Fenerbahçe’nin aldığı iki yenilgide bazı ilginç tesadüfler bulunuyor.

 

Yeşil beyaz takımlara şansı tutmuyor

Hem Konyaspor hem Giresunspor’un renkleri yeşil beyaz. Fenerbahçe’nin yenildiği maçlarda Konyaspor da Giresunspor da sahaya beyaz ağırlıklı  formayla çıktı. Fenerbahçe ise Konyaspor maçında lacivert, Giresunspor karşısında ise sarı lacivert çubuklu forma ile oynadı.

Aynı hakem aynı VAR

Fenerbahçe’nin iki yenilgisini aldığı Konyaspor ve Giresunspor karşılaşmalarını hakem Arda Kardeşler yönetti. VAR’da ise Koray Gençerler görev aldı. 

İlgini Çekebilir
Sert sözler: Fenerbahçe'nin yanlışlar komedyası!
Habere Git

Forvet oyuncuları ilk yarıda kırmızı kart gördü

1-0 kaybedilen Konyaspor maçında Arda Kardeşler Fenerbahçe’nin forvet oyuncusu Enner Valencia ilk yarıda hakem Arda Kardeşler tarafından oyundan atıldı. Arda Kardeşler dün de forvet oyuncusu Joao Pedro’ya ilk yarı bitmeden kırmızı kart gösterdi. Valencia’nın atılışını haksız bulan hakem otoriteleri dünkü kırmızı kartı doğru olarak niteledi.

Yeni nesil yerli teknik direktörler

Fenerbahçe Teknik direktörü Jorge Jesus, iki yenilgisini de yeni nesil teknik direktörler İlhan Palut ve Hakan Keleş'e karşı aldı. İki ismin takımları ile olan devamlılığı dikkat çekiyor. Palut, şubat 2021'den beri Konyaspor'un Hakan Keleş ise Ağustos 2020'den beri Giresunspor'un başında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler