Fenerbahçe iki hazırlık maçı oynayacak

20.06.2022 - 12:40 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 13:02

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe, Avusturya'da yapılacak olan ikinci kampta iki hazırlık maçı oynayacak. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe iki hazırlık maçı oynayacak

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon hazırlıklarına Jorge Jesus yönetiminde 15 Haziran Çarşamba günü Sancaktepe Can Bartu Tesisleri'nde başlayan Fenerbahçe, hazırlıklarının ikinci aşamasında Avusturya'da kamp yapacak. Sarı lacivertlilerin yurt dışı kampının detayları da belli olmaya başladı. 

Fenerbahçe Avusturya'da iki hazırlık maçı yapacak

İlk resmi maçını 19 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda Dinamo Kiev ile oynayacak olan Fenerbahçe, bu karşılaşmaya Avusturya kampında yapacağı antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarıyla hazırlanacak. Sarı lacivertliler bu doğrultada iki hazırlık maçı yapacak. 

Kanarya, Sırp ve Yunan takımlarıyla karşılaşacak

Kanarya'nın Avusturya kampımında yapacağı hazırlık maçlarının ikisinin tarihi belli oldu. Jorge Jesus'un öğrencileri 2 Temmuz Cumartesi günü ismi henüz netleşmeyen bir Sırp takımıyla karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bir diğer hazırlık maçında ise 6 Temmuz Çarşamba günü bir Yunan takımıyla oynayacak.

İlgini Çekebilir
Şansal Büyüka duyurdu: Büyük Yaz Turnuvası
Habere Git

Kanarya ilk resmi maçı Dinamo Kiev'le

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açacak. Sarı lacivertliler yeni sezondaki ilk resmi maçını 19 Temmuz'da Dinamo Kiev ile deplasmanda oynayacak. Fenerbahçe 26 Temmuz'daki rövanş maçında ise Ukrayna temsilcisini evinde ağırlayacak. 

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçları 3-9 Ağustos'ta

Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i elediği takdirde Monaco, Sturm Graz, Union Saint Gilloise ve Midtjylland / AEK Larnaca maçının galibinin yer aldığı 4 takımdan biriyle Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleşecek. Sarı lacivertliler bu eşleşmede maçlarını 3- 9 Ağustos tarihlerinde oynayacak.

Süper Lig 5 Ağustos'ta başlıyor

Fenerbahçe'nin şampiyonluk paralosıyla çıkacağı Süper Lig'de 2022-2023 sezonu ise 5 Ağustos Cuma günü start alacak. Sarı lacivertlilerin sezonun ilk haftasında oynayacağı rakibi ve karşılaşmanın tarihi ise henüz belli değil.

Senin için hazırladığımız haberler