Fenerbahçe iki transferi bitirdi!

12.02.2019 - 12:52 | Son Güncellenme: 12.02.2019 - 13:09

Fenerbahçe iki transferi bitirdi!

Fenerbahçe'de Başkanlık görevine Ali Koç'un gelmesiyle altyapıya ve genç oyunculara önem veren Sarı-Lacivertlilerin, gurbetçi oyuncular M.Gladbach'ta forma giyen Berk Çetin ve Fourtuna Düsseldorf'te oynayan Amed Öncel'in transferi için anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Berk Çetin ve Amed Öncel kimdir? Kaç yaşındalar, hangi bölgede oynuyorlar? Detaylar haberimizde...

Fanatik'in haberine göre geleceğe yatırım anlamında transferlerine devam eden ve 3 gün önce Okan Turp’u sessiz sedasız İstanbul’a getirten Fenerbahçe iki oyuncuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Transferler 1.5 milyon Euro'ya tamam

Ali Koç liderliğinde gelecek adına yatırıma devam eden ve Sportif Direktör Comolli’nin çalışmalarıyla atağa geçen Fenerbahçe sağ bek Amed Öncel ve sol bek Berk Çetin ile anlaşmaya varırken sarı lacivertli kulübün iki oyuncu için Fortuna Düsseldorf’a 500 bin, M.Gladbach’a ise 1 milyon Euro vereceği öğrenildi.

Mevkilerinde Avrupa’nın en iyi Türk futbolcuları olarak bilinen ve defansın her bölgesinde görev alan Amed ile Berk Çetin’in kısa bir süre içerisinde Samandıra’ya gelecekleri öğrenilirken, Berk Çetin için Galatasaray’ın da devrede olduğu belirtildi. (Güneş)
Amed Öncel - Fortuna Düsseldorf
Berk Çetin - M.Gladbach
Amed Öncel - Fortuna Düsseldorf
Berk Çetin - M.Gladbach
Senin için hazırladığımız haberler