Fenerbahçe ikiye ayrılıyor

24.10.2020 - 14:39 | Son Güncellenme: 24.10.2020 - 14:47

Son dakika Fenerbahçe haberleri.... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Başkanvekili Burhan Karaçam, "TBB ile görüşülen şartlarda Dernek ve Futbol AŞ. ayrılacak. Kısacası İki bölümünde bütçeleri ayrı olacak. Fenerbahçe’nin toplam finansal borçları ise 2 milyar 171 milyon TL" dedi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe ikiye ayrılıyor

Barış ŞEHİRLİOĞLU-DETAY HABER

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu 3. kez online olarak yapıldı. Toplantıda söz alan Fenerbahçe Başkanvekili Burhan Karaçam, Bankalar Birliği konsorsiyumu ile aralarındaki görüşmeler hakkında bilgi verdi.

Karaçam’ın verdiği detaylardan biri dikkat çekiciydi

Karaçam’ın verdiği detaylardan biri dikkat çekiciydi. Fenerbahçe Spor Kulübü Dernek statüsünde yer alıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile görüşülen şartlarda Dernek ve Futbol AŞ.ayrılacak. Kısacası İki bölümünde bütçeleri ayrı olacak. Gelir ve giderleri ile hesapları eskisi gibi birleşik olmayacak. İki birim birbirinin bütçesinden harcama yapamayacak.

Fenerbahçe'nin toplam borcu ne kadar?

Sarı lacivertli kulübün en fazla borç yüklerinden birini Futbol AŞ. oluşturuyor. Buna göre konsolide borç toplamı 4 milyar 300 milyon TL. Futbol AŞ’nin borcu 3 milyar 200 milyon TL. Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği borcu 1 milyar 100 milyon TL. Fenerbahçe’nin toplam finansal borçları ise 2 milyar 171 milyon TL.

 

Senin için hazırladığımız haberler