Fenerbahçe transfer edememişti! Şimdilerde Rusya'yı kasıp kavuruyor

05.03.2024 - 15:58 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 16:40

Yaz aylarında adı EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile anılan Kuzey Makedon skorer Nenad Dimitrijevic, Rusya Ligi'ni sallıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe transfer edememişti! Şimdilerde Rusya'yı kasıp kavuruyor

AJANSSPOR - HABER

Rusya Basketbol Ligi VTB'de Unics Kazan forması giyen Kuzey Makedonyalı guard Nenad Dimitrijevic rüzgarı esiyor. Oyuncuya geçtiğimiz yıl bir temsilcimiz ilgi göstermişti.

MVP seviyesinde oynuyor

Bu sezon Unics Kazan forması ile VTB'de 25 maçta forma giyen 1.88'lik guard; 17.1 sayı, 3.8 ribaunt, 6.4 asist ortalamaları ile MVP seviyesinde bir performans sergiliyor.

Takımını şampiyon yaptı tekrar istiyor

Geçtiğimiz sezon Unics Kazan finalde Lokomotif Kuban'ı geçerek Rusya Ligi'nde şampiyon olurken Nenad Dimitrijevic finallerin en değerli oyuncusu seçilmişti. Yıldız oyuncu öncülüğünde Kazan ekibi 26 maç sonunda 22 galibiyetle bu sezon da liderlik koltuğunda oturuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’ye transferde kötü haber! İspanyol ekibi hızlı davrandı
Habere Git

Fenerbahçe istedi transferi olmadı

İtalyan gazeteci Luca D'Alessandro'nun haberine göre; Fenerbahçe Beko, Bayern Münih, Partizan KK ve Cazoo Baskonia geçtiğimiz yaz Valencia ile yollarını ayıran 26 yaşındaki Dimitrijevic'e teklif götürmüştü.

Sözleşmesi devam ediyor

Başarılı oyuncu geçen yaz kiralık olarak oynadığı Rus ekibi ile yaz aylarında 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Dimitrijevic'i transfer etmek isteyen kulüpler takımına çıkış ücreti ödeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler