''Fenerbahçe ile 4 oyuncu için protokol imzaladık"

Ali Bozkurt
27.10.2023 - 09:07 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 09:08

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Emrah Yıldız; Kocaelispor maçı, Sinan Kaloğlu ve Fenerbahçe'ye transfer olan Can Bartu, Utku Karakaya, Yiğit Evin ve Mahmut Ceyhun hakkında konuştu.

''Fenerbahçe ile 4 oyuncu için protokol imzaladık"

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımı Gençlerbirliği'nde sportif direktör Emrah Yıldız; Kocaelispor, teknik direktör Sinan Kaloğlu ve Fenerbahçe'ye transfer olan Can Bartu, Utku Karakaya, Yiğit Evin ve Mahmut Ceyhun'un durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da Simay Trafo'nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Emrah Yıldız, "Kocaelispor için ve bizim için önemli bir maç olacak. Çünkü iki takımın hedefi Süper Lig'e yükselmek. Gençlerbirliği olarak geçtiğimiz sezon devre arasında transferimizi açtık ve ligde kalmayı başardık. Bu sezon ise 16 transfer yaptık ve hedeflerimizi değiştirdik" dedi. 

"Sinan Hoca (Kaloğlu) takımımıza adeta ağabeylik yapıyor ve takımımızı çok iyi hazırlıyor" diyen Yıldız, "Sinan Hoca, Elazığspor'da sportif direktör olduğum dönemde futbolcumdu, o yıl Elazığspor'u zor şartlar altında ligde tutmayı başardık. Sinan Kaloğlu; takımımızda teknik direktör olarak çok iyi işler başaracak. Sinan Kaloğlu; ilerleyen yıllarda A Milli Takım ve Beşiktaş'ta görev alacak. Sinan Kaloğlu'nun Avrupa'da çalışacağına inancım tam" sözleriyle teknik direktörüne duyduğu inancı dile getirdi. 

"Fenerbahçe ile protokol imzaladık"

"Can Bartu, Utku Karakaya, Yiğit Evin ve Mahmut Ceyhun'un transferiyle ilgili olarak ise; 4 genç oyuncumuz için Fenerbahçe ile anlaştık" diyen Gençlerbirliği Sportif Direktörü Emrah Yıldızz, "Bu oyuncuların transferi için protokol imzaladık. Sadece aramızda oyuncuların gelişimi noktasında Ankara'da mı yoksa İstanbul'da mı yaşayacakları konusunda görüşmeler var. 4 oyuncumuzun ücreti konusunda paket bir anlaşma yaptık. Oyuncularımızın satışından yüzde 15 payımız var" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler