Fenerbahçe ile anılıyordu! İtalyanlar yeni takımını duyurdu

09.06.2021 - 22:35 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 22:49

'Fenerbahçe'de yeni teknik direktör kim olacak' sorusuna karşın Paulo Fonseca iddiası gündeme gelmişti. İtalyan basını, Paulo Fonseca'nın Tottenham ile anlaştığını duyurdu.

Fenerbahçe ile anılıyordu! İtalyanlar yeni takımını duyurdu

AJANSSPOR - HABER

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin de yeni teknik direktörü olabileceği iddia edilen 48 yaşındaki teknik adam Paulo Fonseca'nın Tottenham ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Fonseca, Tottenham'ın yeni teknik direktörü oluyor

Sky İtalya'nın haberine göre, Portekizli teknik direktör Fonseca, Premier Lig ekibi Tottenham'ın kendisine ilettiği 3 yıllık sözleşme teklifini kabul etti. İngiliz ekibi, önce Inter'den ayrılan Conte ile temasa geçse bile sonuca varamadı. Bunun ardından Fonseca ile iki görüşme gerçekleştirilirken nihai karar olumlu oldu. 

Tottenham Başkanı Levy, Conte'nin üstünü çizdi! 'Gerçekçi olmayan talepler'
 

Conseca için Fenerbahçe iddiası da vardı

Conseca, Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de de gündeme gelmişti. 48 yaşındaki teknik adamın yardımcısı Nuno Campos, sosyal medya hesabından Türkiye’de binicilik faaliyetinde bulunan hesapları da takibe aldı. Bu gelişmeye rağmen Conseca'nın adresi Tottenham oldu.

Fenerbahçe’nin hoca adayının yardımcısından Türkiye sinyali
 

Fonseca'nın kariyeri ve başarıları

32 yaşında teknik adamlık kariyeri başlayan eski futbolcu Fonseca, Porto, Braga ve Shaktar Donetsk gibi takımların ardından Roma'nın başında geçti. Fonseca'nın 30 Haziran 2021 tarihinde Roma ile sözleşmesi sona eriyor. 48 yaşındaki teknik adam, kariyerinde Portekiz Kupa şampiyonluğu, 3 Ukrayna şampiyonluğu, 3 Ukrayna Kupaşampiyonluğu ve 1 Portekiz Kupa şampiyonluğu elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler