Fenerbahçe ile anılmıştı, Bayer Leverkusen'e transferi açıklandı!

Cem Ergün
17.07.2024 - 17:26 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 17:48

İspanyol teknik direktör Xabi Alonso liderliğinde unutulmaz bir sezona imza atan Bayer Leverkusen, Fenerbahçe ile de anılan yıldız ismin transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe ile anılmıştı, Bayer Leverkusen'e transferi açıklandı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 90 puan toplayarak namağlup şampiyonluğa ulaşmayı başaran Bayer Leverkusen, yeni sezon öncesi üçüncü transferini yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Terrier, Bayer Leverkusen'de

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Xabi Alonso liderliğindeki Bayer Leverkusen, Ligue 1 temsilcisi Rennes'de forma giyen 27 yaşındaki Fransız futbolcu Martin Terrier'i kadrosuna kattı.

Haber detayında Leverkusen'in, oyuncunun bonservisi için Rennes'e 22 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. 

Martin Terrier ve Bayer Leverkusen arasında her türlü konuda anlaşmaya varıldığı ve uzun vadeli bir sözleşmeye imza atılacağı belirtildi.

Leverkusen'in yaz transferleri

Bayer Leverkusen, bu yaz transfer döneminde Rennes'den Jeanuel Belocian'ı da 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Leverkusen, Girona'dan da İspanyol orta saha Aleix Garcia'yı 18 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Almanlar, Martin Terrier ile bu sayıyı 3'e çıkarmayı planlıyor.

Fenerbahçe ile anıldı

Geçtiğimiz hafta A Spor'da yer alan haberde, Süper Lig devi Fenerbahçe'nin de Rennes forması giyen Martin Terrier'i transfer etmek için girişimlerde bulunduğu kaydedilmişti.

Sarı-Lacivertlilere rakip oldu

Martin Terrier, 2022-23 sezonunda Rennes formasıyla Avrupa Ligi grup maçlarında Fenerbahçe'ye her iki karşılaşmada da rakip olmuştu. Terrier, iki müsabakada da birer kez ağları havalandırmıştı.

Türkiye'deki maç 3-3, Fransa'daki karşılaşma ise 2-2 eşitlikle sona ermişti.

Rennes performansı

Martin Terrier, geçtiğimiz sezon Rennes ile 36 maçta sahaya çıkarken 9 kez ağları havalandırdı ve 4 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler