Fenerbahçe ile anılmıştı! Transfer konusunda açıklama yaptı...

07.12.2020 - 11:31 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 11:37

Fenerbahçe'de savunma konusunda yaşanan sıkıntı sonrası gözler transfere çevrildi. Devre arası transfer dönemi için Fenerbahçe ile adı anılan Juan Jesus, geleceği hakkında konuştu. Jesus, Roma'dan ayrılmak istiyor mu? İşte son gelişmeler...

Fenerbahçe ile anılmıştı! Transfer konusunda açıklama yaptı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Vakit kaybetmeden ocak ayındaki ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe ile ilgili daha önce de gündeme gelen isimlerden biri Juan Jesus olmuştu. Jesus, Roma'da kalacak mı? Transfer için ne dedi? Detaylar haberimizde...

Roma'da kalmayı umut ediyor

İtalya'da Roma forması giyen ve Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Juan Jesus, takımda kalmaı umut ediyor. 29 yaşındaki futbolcu önceliğinin Roma olduğunu söyledi. 

"Oynadığım sürece kalacağımı biliyorum"

Young Boys maçının ardından sözleşmesiyle ilgili soruları yanıtlayan Jesus, "Birkaç görüşme oldu ama acelem yok. Oynadığım sürece burada devam edeceğimi biliyorum" diyerek takımda kalma yönünde sinyal verdi. 

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Jesus bu sezon Roma'da 7 maçta 416 dakika süre aldı. Futbolcu bu maçlardan 5'ini Avrupa Ligi'nde, 2'sini ise ligde oynamıştı.

Juan Jesus kimdir, kaç yaşında?

Juan Jesus 10 Haziran 1991'de Brezilya'nın Belo Horizonte şehrinde dünyaya geldi. Juan Jesus kariyerine Internacional takımında başladı. Stoper pozisyonunda oynayan Juan Jesus 30 Ocak 2012'de 3.8 milyon Euro'ya Inter'e transfer oldu.

2016'da Inter'den Roma'ya transfer olan Jesus'un ismi bu dönemde Beşiktaş ile anıldı. Roma 1 Temmuz 2017'de Juan Jesus'un bonservisini 8 milyon Euro'ya aldı. Futbolcu kariyerine Roma'da devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler