"Ali Koç transfer için beni aradı"

27.07.2020 - 09:30 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 10:29

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktörleri Erol Bulut'un geleceği hakkında dikkat çeken bir ifade kullandı. Erol Bulut, Fenerbahçe ile anlaştı mı? Welinton ve Nsakala Beşiktaş'a mı transfer olacak? Bakasetas ayrılıyor mu?

"Ali Koç transfer için beni aradı"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Erol Bulut'un geleceği, Beşiktaş'a transfer olacağı gündemde olan Nsakala, Welinton hakkında konuştu. Ayrıca Çavuşoğlu, Bakasetas ve Fernandes'in durumu hakkında bilgiler verdi. Erol Bulut, Fenerbahçe ile anlaştı mı? İşte yaşanan son gelişmeler ve detaylar...

Nsakala Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmeyi yazdı.

Beşiktaş ile anlaştığı gündemde olan Nsakala konusunda Çavuşoğlu, "Sözleşmesi bitiyor. Kendisi ile 3-4 defa konuştuk, istediği parayı da verdik. “Tamam, bir de avukatım ile konuşayım” dedi. Sonra geldi, “Benim değerim arttı” dedi ve anlaşmaktan vazgeçti. Beşiktaş’ın devreye girdiğini öğrendik. Sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Beşiktaş’ın bize haber vermesini isterdim, zaten sonra özür dilediler" ifadelerini kullandı.

"Ali Koç ve Sergen Yalçın, Welinton'u istedi"

Çavuşığlu, yine Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın kadroda görmek istediği isimlerden biri olan Welinton için de "Sözleşmesi devam ediyor. Sergen Hoca beni 2-3 ay önce aradı, Welinton’u istediklerini söyledi. Daha önce beni, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Ersun Yanal da Welinton için aramıştı. Şu anda Welinton için resmi bir teklif yok" dedi.

"Futbolcu da isterse Bakasetas'ı satarım"

Takıma katıldığı günden itibaren başarılı performansıyla dikkat çeken Bakasetas Alanyaspor'da kalacak mı? Çavuşoğlu bu konuda, "Yunan futbolcumuzun bir yıl daha sözleşmesi var. Gazetelerde Bakasetas transfer haberlerini ben de okuyorum. Ama sadece gazete haberi... Bize gelen bir teklif yok. Şartlar uygun olursa, futbolcu da isterse, herkesi satarım" diye konuştu. Sözleşmesi biten oyunculardan Fernandes'in durumuna da değinen Alanyaspor Başkanı, "Zaten sözleşmesi bitiyor. Bizim yapacağımız fazla bir şey yok" dedi.

"Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz"

Fenerbahçe'de gelecek sezon teknik direktör olması beklenen Erol Bulut'un geleceği hakkında da Alanyaspor Başkanı dikkat çeken bir ifadeye imza attı. Çavuşoğlu, "Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz. Ancak aramızda bu konuda bir konuşma geçmedi. Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut hocayı ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum" dedi.

Transferdeki başarıyı nasıl sağladılar?

Hasan Çavuşoğlu, "Biz menajerle çalışmayız. Gençlerbirliği’nin eski genel kaptanı Cem Onuk’un oğlu Anıl Onuk ile Merih Demiral’ın menajeri Cenk Melih Yazıcı benim manevi oğlum gibidirler. Portekiz ve Yunanistan piyasasına çok hakimler. Ben de başkan olarak, yönetici olarak, teknik adam ve futbolcu olarak, amatör ligden Süper Lig’e kadar her kademede görev yaptım. Futbol aklını birlikte oluşturuyoruz" yanıtını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler