Fenerbahçe ile Galatasaray transferde karşı karşıya!

18.12.2020 - 08:20 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 08:28

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray her transfer döneminde olduğu gibi yine aynı isimleri transfer listesine aldı. Ocak ayı transfer dönemine az bir süre kala sarı-lacivertliler, sarı-kırmızılıların da transfer listesinde olan Eskişehirsporlu Mehmet Özcan ve Bursasporlu Batuhan Kör için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe ile Galatasaray transferde karşı karşıya!

Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray transfer çalışmalarına başladı.

Fenerbahçe'de Galatasaray'ın da gündeminde olan Eskişehirsporlu Mehmet Özcan ve Bursasporlu Batuhan Kör için ilk temaslar kuruldu.

Menajeriyle görüşüldü!

Takvim'in haberine göre Fenerbahçe, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği 2 genç yıldız adayına kanca attı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehirspor'un 22 yaşındaki ön liberosu Mehmet Özcan'ın menajeriyle temas kurdu.

19 yaşındaki gelecek vadeden santrfor Batuhan Kör için ise Bursaspor'un kapısı çalındı.

Kulübü ile görüşüldü!

Mehmet Özcan'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bonservis bedeli söz konusu değil. Batuhan Kör için ise Bursaspor'a teklif yapıldı. Genç santrfor için pazarlıklar devam ediyor.

Aslan'ın cevabı merak konusu

Fenerbahçe'nin bu hamlesine Galatasaray'ın vereceği cevabın nasıl olacağı ise merak konusu. Zira Sarı-Lacivertli kurmaylar her iki oyuncu için de daha cazip bir teklif ortaya koydu.

Batuhan Kör kimdir?

9 Mart 2001 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen Batuhan Kör, 13 yaşından beri Bursaspor altyapısında forma giyiyor. Genç futbolcu, orta sahada sağ ve sol kanatta, ayrıca forvette de görev yapabiliyor. Yeşil - beyazlılarda sırasıyla U16, U17 ve U19 takımlarında boy gösteren Batuhan Kör’ün sözleşmesi ise 31 Mayıs 2023 yılında sona eriyor.

Mehmet Özcan kimdir?

Mehmet Özcan, 10 Ağustos 1998 doğumlu orta saha oyuncusu. Sağ ayağını kullanıyor. 21 yaşındaki futbolcu, 2017'den beri profesyonel olarak Eskişehirspor forması giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler