Fenerbahçe ile görüştü mü? Daum konuştu...

15.06.2021 - 09:20 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 11:02

Fenerbahçe'de teknik direktörlük için ismi geçen Christoph Daum, konu hakkında açıklama yaptı. Daum, Fenerbahçe'nin başına mı geçecek? İşte açıklaması...

Fenerbahçe ile görüştü mü? Daum konuştu...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Sarı-lacivertlilerle adı geçen isimlerden biri olan Alman teknik direktör Christoph Daum, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme yaptığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Detaylar haberde...

Daum'un da adı geçti

Başkan Ali Koç'un teknik direktör olarak Alman ve Portekiz ekolünde bir çalıştırıcının geleceğini söylemesi üzerine boşta olan teknik adamlar basında ön plana çıkmaya devam etti.

Daum: "Ali Koç ve yöneticilerle görüşmedim"

Akşam'a konuşan Daum, Fenerbahçe ile görüştüğü iddialarını yalanladı. Daum, "Dürüstçe ve açık söyleyeyim, Başkan Ali Koç veya herhangi bir yönetici ile bağlantım olmadı. Fenerbahçe ve taraftarlar için başarılı bir gelecek diliyorum. Şu anda EURO 2020 döneminde bazı medya organları için yorumculuk yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Daha önce paylaşımlar yapmıştı 

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un koltuğunun sallandığı dönemlerde Daum kendisine ait sosyal medya hesaplarından Türkiye'yi çok sevdiği yönünde paylaşımlar yapmıştı. Daum daha sonra yaptığı açıklamada ise Fenerbahçe ile temas kurmadığını ifade etmişti.

Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşadı

Alman teknik adam, 2003-2006 ve 2009-2010 yılları arasında toplan 4 sezon Fenerbahçe’yi çalıştırırken 2 şampiyonluk elde etti. Alman teknik adam Daum, Köln, Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkusen, Avusturya Wien, Fenerbahçe, Frankfurt, Brugge ve Bursaspor'da teknik direktörlük yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler