Fenerbahçe ilk 11'de 2 sürpriz!

04.01.2021 - 08:30 | Son Güncellenme: 04.01.2021 - 14:26

Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, 2021 yılının ilk sınavını Kasımpaşa karşısında verecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un Başakşehir maçında başarılı olan 4-4-2 sistemini bozmaması bekleniyor. Cezası biten Pelkas'ın ilk 11'e dönmesi söz konusu. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, takımların muhtemel 11'leri nasıl? İşte Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı öncesi detaylar...

Fenerbahçe ilk 11'de 2 sürpriz!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’in 16. haftasının kapanışını Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa maçı ile yapacak. Hakem Halis Özkahya’nın Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki yöneteceği karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports'tan naklen ekranlara gelecek. Ayrıca maç öncesi, maç esnası ve sonrasondaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı öncesindeki gelişmeler haberimizde...

Tüm hesaplar galibiyet üzerine

15. haftayı maç yapmadan geçen Fenerbahçe 11 gün aradan sonra yeniden Süper Lig’e dönüş yapıyor. Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen sarı lacivertli takımda hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

4-4-2 sistemi devam edecek mi?

Fenerbahçe’nin Başakşehir’i 4-1 yendiği maçta sahaya yayılış ve ortaya konan futboldan memnun kalan teknik direktör Erol Bulut yine 4-4-2 sistemi ile karşılaşmaya çıkacak. Sarı lacivertlilerin zorlu maçta kilit oyuncuları orta sahada Mert Hakan ve Jose Sosa olacak.

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesi eksikler

Fenerbahçe’de koronavirüsü atlatan Ozan Tufan ile rahatsızlığı sona eren Luiz Gustavo maç kadrosunda yer alabilecek ancak iki oyuncunun da ilk 11’de olması beklenmiyor. Koronavirüs testi negatif çıkmasına karşın antrenman eksiği olan Serdar Aziz ile covid-19 testi henüz negatife dönmeyen bir oyuncu maç kadrosuna yer alamayacak. Sakatlıkları bulunan Tolga Ciğerci ve Diego Perotti’de forma giyemeyecek.

Mame Thiam, eski takımına karşı

Fenerbahçe’ye yaz transfer döneminde katılan Kasımpaşa’nın eski oyuncusu Mame Thiam ilk kez eski takımına karşı rakip olarak sahaya çıkma şansını elde edecek.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

Fenerbahçe Teknik direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa maçının 11'ini şekillendirdi. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i:

Altay, Nazım Sangare, Tisserand, Luiz Gustavo, Sadık, Ozan, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Sinan, Thiam

Kasımpaşa’nın muhtemel 11’i

Ev sahibi Kasımpaşa’da Julian Jeanvier, Tarkan Serbest, Haris Hajradinovic ve Gilbert Koomson ile cezalı olan Aytaç Kara, Fenerbahçe’ye karşı yok. Teknik direktör Fuat Çapa, Fenerbahçe maçının 11’ini belirledi.

• Ertuğrul Taşkıran

• Florent Hadergjonaj

• Loret Sadiku

• Tomas Brecka 

• Oussama Haddadi

• Mickael Tirpan

• Kevin Varga

• Yusuf Erdoğan 

• Alan Carius

• Anıl Koç

• Armin Hodzic

Maçın orta ve VAR hakemi kim?

Kasımpaşa - Fenerbahçe mücadelesini hakem Halis Özkahya yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan, Kemal Yılmaz ve Burak Şeker yapacak.

VAR: Zorbay Küçük
AVAR: Ekrem Kan

Senin için hazırladığımız haberler