Fenerbahçe'de Itoudis'in değişmez adamlarından oldu! Kardeşi de yolda...

23.10.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 18:53

Fenerbahçe Beko'da bu sezon Koç Dimitris Itoudis'in önemli rol verdiği yıldızlardan biri de Tarık Biberovic oldu. Biberovic ailesinden bir isim daha Sarı-Lacivertli formayı terletiyor.

Fenerbahçe'de Itoudis'in değişmez adamlarından oldu! Kardeşi de yolda...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da Koç Dimitris Itoudis, 22 yaşındaki Boşnak asıllı Türk oyuncu Tarık Biberovic'e verdiği süreleri geçtiğimiz sezon sonu itibariyle arttırmıştı. Bu yıl takımda önemli bir rol biçilen oyuncunun ailesinden bir isim daha Sarı-Lacivertli forma ile mücadele ediyor.

Fenerbahçe'de yeni Biberoviç pilot takımda

Tarık Biberovic'in 18 yaşındaki kardeşi Faruk Biberovic, Fenerbahçe'nin Türkiye Basketbol Ligi'nde (1.Lig) mücadele eden pilot takımı Fenerbahçe Koleji Novotel'in formasını terletiyor. Genç yetenek 2.04'lük boyu ile uzun forvet ve pivot pozisyonlarında görev alıyor.

Fenerbahçe'nin Mersin galibiyetinde sahadaydı

Faruk Biberovic; Fenerbahçe Koleji'nin bugün TBL'nin güçlü ekiplerinden Mersin Büyüşehir Belediyesi'ni 83-70 mağlup ettiği maçta 18 dakika sahada kalarak takımına 3 sayı, 4 ribauntluk katkı verdi.

İlgini Çekebilir
Takım arkadaşlarından sezonu kapatan Fenerbahçeliye destek!
Habere Git

Fenerbahçe Biberoviç'e erken yaşta yatırım yaptı

Fenerbahçe, 2001 doğumlu Tarık Biberovic'i Bosna Hersek'in OKK Spars forması ile gösterdiği performansın ardından 2018-2019 sezonunda kadrosuna katmıştı. O döneme kadar alt yaş kategorilerinde Bosna Hersek forması giyen şutör guard, Türk vatandaşlığı alarak milli takımımızı seçmişti.

Yeni Bogdanovic denildi, gelişimi uzun sürdü

Geldiği dönem Fenerbahçe tarihinde yer eden isimlerden olan Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic'in 13 numaralı formasını sırtına geçiren Tarık Biberovic taraftarda büyük beklenti uyandırmıştı. Geride kalan sezonlarda gelişimini yavaş bir şekilde sürdüren 2.01'lik oyuncu, bu sezon hazır olduğunu herkese gösterdi.

Ben zamanım dedi Asvel'i yıktı

Bu sezon Koç Dimitris Itoudis'in önemli süreler verdiği Tarık Biberovic, EuroLeague'de kariyer gecesini geçtiğimiz çift maç haftasında Fenerbahçe'nin çift haneli farktan döndüğü  Asvel karşılaşmasında yaşadı. Sarı-Lacivertliler'in 101-86 kazandığı maçta; 5/8 üçlük isabeti bulan 22 yaşındaki yıldız 17 sayı ile EuroLeague'deki kariyer rekorunu kırdı.

İlgini Çekebilir
Tyler Dorsey'den Fenerbahçe'ye iyi haber!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler