Fenerbahçe Glasgow Rangers'tan Ryan Kent'in Transferini Açıkladı

12.06.2023 - 14:28 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 14:47

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak sezonu noktalayan Fenerbahçe, Glasgow Rangers'tan Ryan Kent'in transfer edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe Glasgow Rangers'tan Ryan Kent'in Transferini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek kupaya uzanan ve taraftarını mutlu eden Fenerbahçe, 26 Haziran'da başlayacak transfer dönemi öncesi bugün de gelecek sezonun ilk transferini paylaşarak büyük heyecan yarattı.

"Ailemize hoş geldin Ryan Kent"

Fenerbahçe sitesinden Glasgow Rangers'tan ayrılan 26 yaşındaki İngiliz sol kanat oyuncusu Ryan Kent ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Resmi imzalar oyuncunun sağlık kontrolünden sonra atılacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Fenerbahçe oyuncusuna sürpriz teklif!
Habere Git

Glasgow Rangers 7 milyon vermişti

Glasgow Rangers ile sözleşmesi biten oyuncuyu Fenerbahçe herhangi bir bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak. İskoç devi Ryan Kent'i 2018-2019 sezonunda Premier League devi Liverpool'dan kiraladı. Rangers performansından memnun kaldığı İngiliz oyuncunun bonservisini almak için Merseyside ekibine 7.2 milyon Euro'luk bir bedel ödedi.

İlk olarak AJANSSPOR duyurdu

26 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusunun Fenerbahçe'ye olan transferini ilk olarak 2 Haziran'da AJANSSPOR okuyucuları ile paylaşmıştı.

Servis ustası Ryan Kent

2022/2023 sezonunda Glasgow Rangers formasını İskoçya Premier Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 35 kez. sırtına geçiren Ryan Kent; 3 kez rakip fileleri sarsarken, 10 takım arkadaşlarına da 10 defa gol pasını verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ilk imza...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler