(ÖZET) Kasımpaşa - Fenerbahçe: Maç Sonucu: 0-2

15.09.2024 - 18:46 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 19:01

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, millî maç arasından sonra Trendyol Süper Lig'deki ilk maçın deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. İşte maç özeti...

(ÖZET) Kasımpaşa - Fenerbahçe: Maç Sonucu: 0-2

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 5. hafta maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadelede Jose Mourinho'nun öğrencileri, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Saint-Maximin attı, Fenerbahçe 1-0 öne geçti!

Maçın 22. dakikasında Fenerbahçe, Saint-Maximin'in golüyle 1-0 öne geçti. Tadic'in pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Saint-Maximin sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top uzak köşeden ağlarla buluştu: 0-1.

Dusan Tadic, farkı 2'ye çıkardı

Fenerbahçe'nin yıldızı Allan Saint-Maximin, kaydettiği golden 17 dakika sonra yine baş roldeydi. Yıldız futbolcu, ceza sahası içi sol çaprazında Opoku'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Saint-Maximin böylelikle takımına penaltı kazandırdı.

Karşılaşmanın 39. dakikasında ise penaltıyı kullanmak için topun başına geçen isim Dusan Tadic oldu. Kaptan kalenin ortasına yaptığı vuruşla farkı 2'ye çıkardı.

Fenerbahçe, 13 puana yükseldi

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca sarı lacivertliler sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 13'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Ev sahibi ekip Kasımpaşa ise 5 puanda kalarak 10. sırada yer aldı.

Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin fırtınası! 5 yıl sonra ilk

Öte yandan maçta yeni transfer Allan Saint-Maximin, sarı-lacivertli formayla hesabı açtı. Fenerbahçeli yıldız 5 yıl sonra bir ilke imza attı.

Öyle ki Saint-Maximin, kariyerinde ceza sahası dışından son golünü 2023 eylül ayında kaydetmişti. Yıldız futbolcu ayrıca Mathieu Valbuena'dan sonra (2019) Fenerbahçe'de gol atan ilk Fransız futbolcu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler