Fenerbahçe İrlandalı Yıldızın Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
01.04.2023 - 09:23 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 11:27

Transfer haberleri... Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, İrlandalı sağ kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

Fenerbahçe İrlandalı Yıldızın Peşinde | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın akşam derbide Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli takım İrlandalı genç yıldız ile ilgileniyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, sağ kanada takviye arıyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Kanarya, özellikle sağ kanada takviye arıyor. Sarı-lacivertlilerin scout ekibinin EURO 2024 elemeleri kapsamında oynanan İrlanda-Fransa milli maçını izlediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Ogbene'yi yakın takibe aldı

Fenerbahçe'nin scout ekibi İrlandalı Chiedozie Ogbene'yi yakın takibe aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Avusturyalı sol bek!
Habere Git

Sözleşmesi bitiyor

Championship ekibi Rotherham'da forma giyen 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitmesinin avantaja çevrilmesi düşünülüyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 34 maçta sahaya çıkan Ogbene, bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

Chiedozie Ogben kimdir?

1 Mayıs 1997 tarihinde Nijerya'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Cork City'de başladı. Kariyerinde Limerick FC, Brentford, Exeter City ve Rotherdam gibi takımlarda forma giydi.

İlgini Çekebilir
Oyun oynanırken yine kural değişti... 94. madde yok edildi!
Habere Git

Milli takım tercihini İrlanda'dan yana kullandı

25 yaşındaki genç futbolcu, forvet hattında sağ kanat olarak görev yapıyor. Ağırlıklı olarak da sağ ayağını kullanıyor. Milli takım tercihini İrlanda'dan yana kullanan Ogbene, çıktığı 14 karşılaşmada 4 gole imzasını attı.

Oyuncunun, Rotherdam United ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Chiedozie Ogbene'nin güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler