Fenerbahçe'nin İstediği William Troost-Ekong, Bologna'ya Transfer Oldu

Salim Manav
31.08.2022 - 13:22 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 13:35

Fenerbahçe'nin stoper William Troost-Ekong için Watford'a yaptığı teklif kabul edilmedi. Oyuncu Bologna'ya imza atmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin İstediği William Troost-Ekong, Bologna'ya Transfer Oldu

AJANSSPOR DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin bir zamanlar Bursaspor forması da giyen Watford'un Nijeryalı futbolcusu William Troost-Ekong'u transfer etmek istediği iddia edildi. Watford, teklifi kabul etmeyince transfer yattı.

Fenerbahçe teklif yaptı

Daily Post Nigeria'da yer alan habere göre Fenerbahçe,  Kim Man-Jae'nin Napoli'ye gitmesinden sonra Watford'a William Troost-Ekong için teklif yaptı.

Watford teklifi yetersiz buldu

Şubat ayında Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra Watford'daki yerini kaybeden futbolcu için gelen teklifi yetersiz buldu. Bunun üzerine sarı lacivertliler Marsilya'dan Luan Peres ve Flamengo'dan Gustavo Henrique'yi transfer etti.

Bologna istiyor, Seria A'ya dönebilir

Gazeteci Gianluca Di Marzio, Bologna Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic'in 28 yaşındaki William Troost-Ekong'u transfer etmek istediğini yazdı. Nijeryalı futbolcu 2018-202 arasında Udinese formasıyla Serie A'da 66 karşılaşmaya çıkmıştı.

Bologna kalesini gole kapatamadı 

İlk üç hafta kalesini gole kapatmayı başaramayan Serie A ekibi savunmasını bu transferle güçlendirmek istiyor.

Bologna'nın ilk 3 hafta aldığı sonuçlar şöyle:

Lazio -Bologna 2-1
Bologna - Verona 1-1
Milan -Blogna 2-0

Bologna yarın 21.45'te Salertina'yı konuk edecek.

William Troost-Ekong'un performansı

Udinese ile 66, Watford ile 53  karşılaşmaya çıkan Ekong 32 kez Bursasspor forması giydi. Kariyerinde 250 maça çıkan Nijeryalı futbolcunun 9 golü ve 2 asisti bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler