Fenerbahçe'nin gündemine geldi, Panathinaikos ile anlaştı

Ali Bozkurt
25.06.2024 - 20:14 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 20:16

EuroLeague’de ve Yunanistan Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Ergin Ataman’lı Panathinaikos, Fenerbahçe Beko ile anlaştığı haberleri çıkan Lorenzo Brown’u transfer ettiğini duyurdu.

Fenerbahçe'nin gündemine geldi, Panathinaikos ile anlaştı

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague’de Real Madrid’e karşı final oynayarak Euroleague Şampiyonluğuna ve Yunanistan Ligi’ni de şampiyon bitirerek başarılı bir performans ortaya koyan Panathinaikos, Fenerbahçe Beko ile anlaştığı söylenen Lorenzo Brown ile anlaştığını duyurdu. 

Panathinaikos anlaştı

Maccabi Tel Aviv‘den sezon sonu ayrılan Amerika asıllı İspanyol Lorenzo Brown, Panathinaikos oyuncuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Panathinaikos, Lorenzo Brown ile üç yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Fenerbahçe Beko ile anlaşacağı söyleniyordu

İspanyol Relevo gazetesinin haberine göre Fenerbahçe Beko sezon sonu Maccabi Tel Aviv'den ayrılan oyun kurucu Lorenzo Brown ile anlaşacağı söyleniyordu. 

EuroLeague Karnesi

Maccabi Tel Aviv forması ile 38 maç terleyen oyun kurucu; 13.2 sayı, 6.1 asist, 2.8 ribaunt ve 13.1 verimlilik puanı (PIR) ile sezonu tamamladı. Aynı zamanda EuroLeague'de yılın en iyi ikinci beşine seçilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler