Fenerbahçe istedi, Jose Mourinho bırakmadı!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Real Madrid, Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Endrick için kararını verdi. Mourinho’nun da onayladığı kararla Brezilyalı yıldızın kiralık gönderilmesi rafa kaldırıldı.

Son 5 Haber

(ÖZET) Pendikspor - Batman Petrolspor: 2-2 (MAÇ SONUCU)

Fenerbahçe'den Napoli'ye Romelu Lukaku için yeni teklif!

Gençlerbirliği’nden orta sahaya takviye: Kwasi Sibo ile anlaşma sağlandı

Çorum FK, Galatasaray'dan puan almayı hedefliyor

Esenler Erokspor’dan forvet transferi! Kubilay Kanatsızkuş ile anlaşma tamam
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin gündemine gelen Real Madrid’in genç yıldızı Endrick konusunda İspanya’dan dikkat çeken bir haber geldi. Sarı-lacivertlilerin yanı sıra Roma ve Aston Villa’nın da kiralamak istediği Brezilyalı futbolcunun geleceğiyle ilgili Real Madrid kararını verdi.
FENERBAHÇE’DEN ENDİŞELENDİREN GELİŞME
Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Endrick’i kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçmişti. Sarı-lacivertliler adına Cihan Kamer’in, transfer görüşmeleri kapsamında geçen hafta Madrid’e giderek Real Madrid yetkilileriyle temas kurduğu belirtilmişti.
Ancak İspanyol basınında yer alan son gelişmeler, Fenerbahçe’nin transfer planının önüne önemli bir engel çıkabileceğine işaret ediyor.
REAL MADRİD KİRALIK TEKLİFLERİNİ REDDETTİ

İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden Diario AS, Endrick’in geleceğiyle ilgili son kararın verildiğini duyurdu.
Haberde, genç oyuncu için Avrupa’nın önemli kulüplerinden Roma ve Aston Villa’nın kiralama teklifleri yaptığı belirtilirken, Real Madrid’in bu tekliflere kapıyı kapattığı aktarıldı.
Madrid yönetiminin, Endrick’i yeni sezonda takımda tutma kararı aldığı ve Brezilyalı futbolcunun kiralık gönderilmesi ihtimalinin şu aşamada tamamen rafa kaldırıldığı ifade edildi.
MOURINHO’NUN GÜVENİ TAM
Real Madrid’in kararında teknik direktör Jose Mourinho’nun Endrick’e duyduğu güvenin de etkili olduğu öne sürüldü.
Mourinho’nun genç yıldızın takım içerisinde önemli bir rol üstlenebileceğine inandığı ve sezon boyunca kendisine ciddi süreler vermeyi planladığı belirtildi.
Öte yandan kulüp başkanı Florentino Pérez’in de Endrick’e özel bir önem verdiği ve oyuncunun Madrid’de kalması yönündeki görüşü desteklediği kaydedildi.
ENDRICK DE MEYDAN OKUMAYA HAZIR

Real Madrid’in planında kendisine yer verilmesinden memnun olduğu belirtilen Endrick’in de yeni sezonda takımda kalmaya sıcak baktığı ifade edildi.
Böylece Fenerbahçe’nin de aralarında bulunduğu kulüplerin genç yıldızı kiralama girişimleri şimdilik sonuçsuz kalmış oldu. Real Madrid’in Endrick’i sezon boyunca kadrosunda tutarak gelişimini doğrudan takip etmeyi planladığı belirtiliyor.
