Fenerbahçe'nin İstediği Fransız Yıldızı İspanyol Ekibi Transfer Etti

Burak Alaca
18.07.2023 - 12:57 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 13:19

İsmi Fenerbahçe ile anılan Lille'in 27 yaşındaki Fransız sol kanat Jonathan Bamba'nın yeni adresi La Liga'nın Celta Vigo ekibi oldu.

Fenerbahçe'nin İstediği Fransız Yıldızı İspanyol Ekibi Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'e yeni sezonda şampiyonluk için iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe transfer operasyonlarını gaz kesmeden sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'e listede yer alan bir isimden kötü haber geldi.

Zaha'nın alternatifi La Liga dedi

Fenerbahçe bir süredir transferi üzerinde çalıştığı Crystal Palace'lı Wilfred Zaha'nın alternatifleri arasında son olarak Lille forması giyen 27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Jonathan Bamba olduğu söyleniyordu. Yıldız oyuncu kariyerine İspanya Ligi La Liga'da devam edecek.

Celta Vigo'ya imza attı

Daha önce alt yaş kategorilerinde Fransız Milli Takımı'nın formasını terleten 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon La Liga'yı 13. sırada bitiren Celta Vigo ile sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Koç ile Zaha Londra'da buluştu! Transfer zirvesinin detayları...
Habere Git

Millilerimiz ile Ligue 1'i fethettiler

Lille'in kadrosunda milli oyuncularımız Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz ile beraber 2020-2021 sezonunda ulaştığı şampiyonda Jonathan Bamba da takımın kilit parçalarından biriydi. 27 yaşındaki yıldız o sezon 6 gol, 11 asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler