Fenerbahçe istedi, Sivasspor kaptı

02.08.2020 - 13:28 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 13:33

Son dakika Sivasspor Jorge Felix transfer haberi... Sivasspor hangi oyuncuyu transfer etti? Sivasspor, Jorge Felix, Serdar Dursun ve Deniz Kadah'la anlaştı mı? İşte detaylar...

Fenerbahçe istedi, Sivasspor kaptı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gündemlerinde yer alan Jorge Felix, Serdar Dursun ve Deniz Kadah hakkında açıklama yaptı.

Çalımbay, Sivas'tan ayrılan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Jorge Felix ile prensip anlaşmasına vardık. Jorge Felix transferi imzaya kaldı. Abdelhamid Sabiri ve Serdar Dursun gündemimizde değil. Deniz Kadah'ı devre arasında çok istedik fakat o dönem bu transfer olmadı. Deniz Kadah, Göztepe'den ayrıldı. Deniz'i çok isterim fakat biz sadece 1 tane yerli oyuncu transfer edeceğiz. Bundan dolayı bu transferi düşünmemiz lazım." dedi.

'Lig'in 21 takım olması yanlış'

Süper Lig'in 21 takım olmasına karşı çıktığını ifade eden Çalımbay, "Süper Lig'in 21 takım olması bence çok yanlış. Maçların sıkıştırılmış programda oynanması tüm takımları etkileyecektir, futbolcular bu dönemde sakatlık problemi yaşayabilir." ifadelerini kullandı.

Mert Hakan ve Emre Kılınç hakkında...

Sivasspor'dan ayrılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'a da değinen Çalımbay, "Mert Hakan Fenerbahçe'de, Emre Kılınç Galatasaray'da başarılı olmak istiyorlarsa Sivasspor'dakinden daha fazla çalışmaları lazım" diyerek sözlerini tamamladı. 

Polonya'da yılın futbolcusu seçildi!

İsmi Fenerbahçe ile de anılan Jorge Felix bu sezon Polonya ekibi Piast Gliwice'de 19 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

İspanyol futbolcu Piast Gliwice'de bu sezon sergilediği 19 gol+5 asistlik performansı ile Polonya'da 'yılın futbolcusu' seçildi.

Sözleşmesi biten 28 yaşındaki oyuncu, forvet arkası (10 numara) olan Felix, sol kanat ve forvette de oynayabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler