İngilizler yazdı: Fenerbahçe, Liverpool'un yıldızını istiyor!

20.03.2021 - 11:20 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 17:16

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında lider Beşiktaş ile derbi maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de transfer iddiası gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin Liverpool'un yıldızı Xherdan Shaqiri'yle ilgilendiği belirtildi. İşte detaylar...

İngilizler yazdı: Fenerbahçe, Liverpool'un yıldızını istiyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında lider Beşiktaş ile derbide kozlarını paylaşacak. Mücadeleden önce İngilizlerden bir transfer iddiası gündeme geldi.

Gelecek sezonun planlamasını da bir yandan yapan sarı-lacivertlilerin Perotti'den yararlanamadıktan sonra bir kanat oyuncusu daha transfer etmek istiyordu.

İngilizler yazdı: Fenerbahçe istiyor

Liverpool Echo'nun haberine göre Fenerbahçe, Liverpool'un İsviçreli yıldızı Xherdan Shaqiri'yle ilgileniyor. 29 yaşındaki kanat oyuncusuyla Lazio ve Sevilla'nın da ilgilendiği ifade edildi.

Galatasaray'ın gündemindeydi

Önceki sezonlarda Shaqiri'nin ismi transferde birçok kez Galatasaray ile anılmıştı. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in özellikle İsviçreli futbolcuyu istediği biliniyordu.

Shaqiri'nin istatistikleri

Bu sezon Liverpool'da toplam 18 maça çıkan Shaqiri, 1 gol ve 4 asist yaptı. 29 yaşındaki futbolcunun Liverpool ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler