Fenerbahçe'de Jorge Jesus Olmazsa Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

İsa Kethüda
16.04.2023 - 10:48 | Son Güncellenme: 16.04.2023 - 11:04

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus ile anlaşılamaması durumunda yerine gelecek için çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Olmazsa Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü'nü sahasında 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus ile yola devam etmemesi durumunda yerine gelecek isim için çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe'de Andrea Pirlo listede

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin, Jorge Jesus ile sözleşme yenilememesi durumunda Trabzonspor'un da listesinde yer alan ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo ile temasa geçeceği belirtildi.

Jesus'a, Suudi Arabistan'dan teklif

Haberde, Portekizli teknik adamın ayrıca Suudi Arabistan büyük bir teklif aldığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan flaş sözler: "VAR'sız maç izliyoruz"
Habere Git

“Ali Koç seneye burada olmazsa ben de burada kalmam”

MKE Ankaragücü maçı sonrası durumuyla ilgili bir açıklama yapan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus,  gelecek sezon Başkan Ali Koç’un görevde olmaması durumunda kendisinin de takımın başında olmayacağını söyledi.

Jesus, “Bütün bedenim ve ruhumla kulübün menfaatlerin odaklanmış durumdayım. Başkanımıza büyük sevgi besliyorum beni Türkiye’ye gelmeye o ikna etti. 

Seneye başkan burada olmazsa benim burada kalmam gibi durum söz konusu olmaz. Kalırsa durumu değerlendiririm. Ama kalmazsa burada olmam” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Avrupa kulüplerinden G.Saraylı 2 yıldıza kanca! 20 milyon Euro...
Habere Git

Bilindiği üzere, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirmiş ve Portekizli teknik adamla 1+1 yıllığına anlaşmaya varmıştı. İlgili haberi okumak için tıkla

Öte yandan, Jesus'un sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler