Fenerbahçe kaç transfer yapacak?

21.01.2019 - 03:26 | Son Güncellenme: 21.01.2019 - 00:27

Fenerbahçe'nin transfer listesi 2019! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin transfer listesi taraftarlar tarafından merakla araştırılmakta. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli takımda transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Peki, Fenerbahçe kaç transfer yapacak? Hangi mevkiler için teklif yapılacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe kaç transfer yapacak?

Fenerbahçe kaç transfer yapacak? İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi 2019...  Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çıkış yakalamak isteyen sarı-lacivertli takım kadrosunu güçlendirmek istiyor. Peki, Fenerbahçe kaç transfer yapacak? Hangi mevkiler için teklif yapılacak? İşte detaylar...

İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi

Emre Mor transferinde sona gelindi

İspanyol kulübü Celta Vigo ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, Emre Mor transferinde sona geldi.

Kanat oyuncusu transfer etmek için çalışmalarını sürdüren F.Bahçe, Celta Vigo’da kadro dışı kalan milli yıldız Emre Mor için devreye girdi. Bir süredir genç futbolcu için çalışma yürüttüğü ortaya çıkan Sarı-Lacivertliler, İspanyol kulübüne, “Satın alma opsiyonlu kiralık” sözleşme teklifinde bulundu. İspanya’da tutunamayan Emre Mor’un Süper Lig’e gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Baş aşağı yuvarlanan kariyerini yeniden ayağa kaldırmak isteyen 22 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım’ın vazgeçilmezi olmak için F.Bahçe’yi bir fırsat olarak görüyor. (Güneş)

Moses'in açıklanması bekleniyor

Listedeki isimlerden biri de Chelsea forması giyen Victor Moses’di. Nijeryalı futbolcu için yapılan girişimler sonuç verdi. Daha önce futbolcunun kulübü Chelsea ile kiralama konusunda prensip anlaşmasına varan yönetim futbolcuyu da ikna etti. Yarınki maçın ardından bu transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Forma bulamıyor 28 yaşındaki futbolcu Sarri yönetimindeki Chelsea’de istediği kadar forma şansı bulamadı. Bu sezon dört kulvarda toplam altı maça çıkan Nijeryalı, Premier Lig’de sadece 28 dakika süre aldı. Sadece lig kupası maçında 90 dakika sahada kalabildi.

İkinci yarıda da kulübede beklemek istemeyen Moses, bu nedenle sarı-lacivertli takımın teklifine olumlu yaklaştı. (Skorer)

Elis transferi gerçekleşmeyecek

Honduras basını, Houston Dynamo forması giyen oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transferin askıya alındığını iddia etti.

Haberde, Houston'un 8 milyon Euro istediği Fenerbahçe'nin ise 6 milyon Euro'da direttiği belirtilirken, teklifin artmaması üzerine pazarlığın durduğu öne sürüldü. Alberth Elis, Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıklamıştı.

Yıldız oyuncu sezon sonuna kadar Houston Dynamo'da kalacak. (Fotomaç)

Sol kanat için yeni aday

Fenerbahçe'de kanat forvet transferi konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertliler, Victor Moses ile anlaşma sağlarken, Yanal'ın tavsiyesi ve Chelsea'nin tutumu nedeniyle bu bölgede rota değiştirdi.

Anderlecht'in sol kanat oyuncusu Zakaria Bakkali'yi gündemine aldı. Ersun Yanal'ın Nabil Dirar'ın performansından çok memnun olduğu ancak Ayew ile Valbuena'nın özellikle savunma performanslarının yetersiz kaldığı görüşünü yönetime ilettiği kaydedildi.

Bunun üzerine sağ kanatta oynayan Moses yerine sol kanatta etkili olan Zakaria Bakkali'ye yönelen yönetim bu transfer için Anderlecht'in kapısını çaldı. (Sabah)

Ali Koç transfer için ne demişti?

Ortalama yaşın 24-25 olması. Hedefimizde bir gram değişiklik olmamıştır. Bu transfer döneminde 30-31 yaşında oyuncu da alabiliriz. Fakat Barış, Ferdi son olarak da Sadık bunun göstergesidir. 2018/19 sezonu bugüne kadar altyapıdan 10 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Hem mecburen hem de tercihen Fenerbahçe ve Türk futbolu bunu yapıyor. Fenerbahçe her zaman cazibe merkezi olmuştur. Bunu sadece Türkiye'deki oyuncular için değil, yurt dışında yaşayan Türk oyuncular için de düşünmek lazım.

Comolli'nin görevine son verilme, görevlerini azaltma gibi bir durum söz konusu değil. Kendisinin manevra alanı artmıştır çünkü yükünü hafiflettik. Taraftarlarımız transfer bombaları bekliyorlar. Biz bu akşam sadece ipuçları verebileceğiz. Yaptığımız yatırımların meyvesini alamadık.

Senin için hazırladığımız haberler