Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda Covid-19 vakası

Ali Bozkurt
01.01.2022 - 22:56 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 00:06

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda koronavirüs testlerinde pozitif çıktığı açıklandı. Sarı-Lacivertli ekibin resmi hesabından iki oyuncunun test sonuçları pozitif çıktığı duyuruldu.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda Covid-19 vakası

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı resmi hesabından iki oyuncunun koronavirüs test sonuçları pozitif çıktığını duyurdu. Sarı- Lacivertli ekip iki oyuncunun izolasyon ve tedavi süreçlerinin başladığını açıkladı. İşte detaylar...

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Kovid-19 testi pozitif sonuçlanan 2 basketbolcunun izolasyon ve tedavi süreçlerinin başlatıldığı aktarıldı.

 

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması

''Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularına ve teknik ekibine Covid-19 tanı testi yapılmıştır. İki oyuncumuzun test sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Oyuncularımızın izolasyon ve tedavi süreçleri başlatılmıştır.''

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko-Real Madrid karşılaşmasının tarihi belli oldu
Habere Git

Erkek Basketbol takımında koronavirüs vakası yaşanmıştı

İkisi sporcu, biri teknik ekipten olmak üzere toplamda üç kişinin koronavirüse yakalandığını açıklayan kulüp, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızdan iki sporcu ve bir teknik ekip çalışanı olmak üzere toplamda üç kişinin bugün yapılan Covid-19 testleri pozitif sonuçlanmıştır. Test sonucu pozitif olan kişilerin izolasyon ve tedavi süreçleri başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler