Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü maçı kamp kadrosu açıklandı

Kerem Ergün
16.10.2022 - 15:38 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 16:21

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının kamp kadrosu açıklandı. Kamp kadrosunda kimler yer alıyor? Detaylar...

Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü maçı kamp kadrosu açıklandı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, zorlu karşılaşma öncesi kamp kadrosunu resmi sosyal medya hesabından açıkladı.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosu

Kaleciler: Altay, İrfan Can, Ertuğrul

Defans: Osayi, Szalai, Serdar, Gustavo, Yiğit Efe, Yusuf, Alioski, Ferdi

Orta Saha: İsmail, Çağtay, Crespo, Lincoln, Rossi, Arda, İrfan Can Kahveci

Forvet: Serdar Dursun, Valencia, Pedro, Batshuayi

 

Orta sahada 4 eksik

Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü maçındaki kamp kadrosunda orta sahadaki eksiklikler dikkat çekiyor. Sakatlıkları devam eden Mert Hakan Yandaş, Willian Arao, Emre Mor ve Miha Zajc Ankara deplasmanına götürülmedi

İlgini Çekebilir
Szalai savaşları! İki İtalyan kancayı taktı
Habere Git

Luan Peres ve King de yok

Fenerbahçe'nin sezon başındaki flaş transferleri Luan Peres ile Joshua King de sakatlıkları sebebiyle Ankara'ya götürülmedi. Luan Peres, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. maçı kapsamında oynanan Rennes maçında sakatlanırken Joshua King'de Norveç Milli Takımı kampında sakatlanmıştı.

Emre Mor neden kadroda yok? Sakatlığı ne?

Emre Mor, ayak bileğinde burkulma olduğu için MKE Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Genç oyuncu, hafta içi oynanan UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. maçında AEK Larnaca karşısındaki maçta kamp kadrosuna alınmış fakat oyuna girmemişti. Yıldız futbolcu Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçında ise karşılaşmaya ilk 11'de başlamıştı.

İlgini Çekebilir
Avrupa devi Arda Güler için geliyor!
Habere Git

Sakatlar çoğalınca Fenerbahçe'nin gençlerine şans doğdu

Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar taraftarların ve teknik ekibin moralini bozarken Fenerbahçe'nin gençlerine ise kendilerii gösterme şansı doğurdu. Perşembe günü oynanan AEK Larnaca maçında kamp kadrosuna alınan Yiğit Efe Demir, MKE Ankaragücü maçı öncesi kamp kadrosunda da alınırken Yusuf Kocatürk ilk kez bir karşılaşmanın kamp kadrosunda kendisine yer buldu.

Yusuf Kocatürk kimdir?

Yusuf Kocatürk 27 Temmuz 2004 tarihinde dünyaya gelmiştir. Mevkisi merkez orta saha olan genç futbolcu kendisini bu sezon Rezerv Lig ve U19 Süper Lig maçlarında gösterme şansını buldu. Bu iki ligde toplam 4 maça çıkan Yusuf, 280 dakika sahada kalırken gol veya asist katkısı veremedi. Fenerbahçe altyapısında yetişen oyuncu, şans verilmesi halinde MKE Ankaragücü maçıyla ilk kez Fenerbahçe A Takım formasını giyecek.

Fenerbahçe'de hedef galibiyet

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşılaşmasını kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Sarı lacivertli ekip bu maçı kazanması halinde puanını 20'ye yükseltecek ve zirveyle arasındaki 1 puan farkını koruyacak. 1 haftayı bay geçen Fenerbahçe ligin gizli lideri konumunda bulunuyor, Adana Demirspor ve Beşiktaş'ın bay geçtiği haftalarda sarı lacivertli ekip maçlarını kazanırsa ligin gizli değil gerçek lideri olacak. 

İlgini Çekebilir
Kanarya başkent yolunda! Hedef 3 puan
Habere Git

Ankaragücü nefes almak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de 9 haftanın sonunda 7 puanla 17. sırada bulunan MKE Ankaragücü, küme düşme hattının bir üstünde bulunuyor. Ankara'nın sarı lacivertli ekibi Fenerbahçe maçını kazanarak küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Karşılaşma ne zaman, saat kaçta?

MKE Ankaragücü - Fenerbahçe karşılaşması yarın saat 20.00'da Ankara Eryaman Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayımlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler