Fenerbahçe kafasını karıştırdı!

01.08.2017 - 09:24 | Son Güncellenme: 01.08.2017 - 09:24

Arsenal'den ayrılarak Deportivo La Coruna'ya transferini gerçekleştirmek üzere olan Lucas Perez için yeni bir gelişme yaşandı.

Simon Kjaer'i 13 milyon Euro'ya Sevilla'ya satan Fenerbahçe, transferde olumlu gelişmeler yaşıyor.

Hatem Ben Arfa ile anlaşan ve oyuncunun PSG'den 7 milyon Euro'luk alacağını tahsil etmesini bekleyen sarı-lacivertliler, umudu kestiği santrfor Lucas Perez konusunda yeni bir hamle yaptı. 28 yaşındaki İspanyol yıldızın menajerine son bir teklif sunuldu.

DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Lucas Perez ve menajerinin bu beklenmeyen teklif sonrasında oldukça şaşırdığı öğrenildi. Bu hafta içerisinde Deportivo'ya imza atması beklenen golcü futbolcunun, Fenerbahçe'nin teklifi sonrası düşünmek için biraz daha süre istediği ve Deportivo'ya gitmekten her an vazgeçebileceği kaydedildi.

İLK TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

İspanyol golcü, Arsenal'den ayrılma kararı almasının hemen ardından gelen Fenerbahçe teklifine "Türkiye'de forma giymek istemiyorum" diyerek olumsuz yanıt vermişti. Uzun süre Sevilla'dan teklif bekleyen Perez, Deportivo ile anlaşmaya varmıştı. 2018 Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı'na seçilmek isteyen Perez'in son teklifin ardından ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

(Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler