Fenerbahçe kalesi artık ona emanet!

17.04.2021 - 17:48 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 19:30

Fenerbahçe'de sakatlanan Altay Bayındır'ın yerine kalede kim oynayacak? İşte Fenerbahçe kadrosuna bulunan diğer kaleciler ve performansları...

Fenerbahçe kalesi artık ona emanet!

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe’nin deplasmanda Başakşehir ile oynayacağı maç öncesi performansı üst düzeyde olan Altay Bayındır’ın antrenmanda el bileğinin kırılması şok etkisi yarattı. Sezonun geri kalan maçları için genç kalecinin sakatlanması büyük eksiklik yaratırken kalede kimin görev alacağı merak ediliyor.

Fenerbahçe'de kaleye ilk aday Harun Tekin

Altay Bayındır’ın yokluğunda kale için favori konumunda Harun Tekin bulunuyor. Denizlispor, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmalarının kadrosunda sakatlığı nedeniyle yer alamayan tecrübeli file bekçisi bu hafta takımla idmanlara çıktı. Hazır durumunda bulunan Harun Tekin bu sezon 26 kez maç kadrosunda yer aldı.

 

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir’e 2-1 yenilerek Kadıköy’de elendiği maçta yediği goller ile Harun Tekin çok eleştirilmişti.

Harun Tekin’in haricinde kadroda genç kaleciler de yer alıyor. U19’dan a takıma alınan Osman Ertuğrul Çetin ve Canberk Aydemir Yeni Malatyaspor deplasmanına götürülmüştü. Teknik sorumlu Emre Belözoğlu zorlu mücadelenin yanı sıra Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında da yedek kulübesinde Osman Ertuğrul Çetin’i tercih etmişti.

Fenerbahçe'nin Başakşehir maçında kalede kim olacak?

Fenerbahçe teknik sorumlusu Emre Belözoğlu’nun tecrübesi ile Başakşehir maçında Harun Tekin’e görev verecek.31 yaşındaki kaleci 2018/2019 sezonu yaz transfer döneminde Bursaspor’dan kadroya dahil edildi. Harun Tekin’in sözleşmesi Fenerbahçe ile Haziran ayında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler