Fenerbahçe kampından rapor! Kampa getirilmedi...

19.08.2020 - 12:23 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 12:30

Fenerbahçe'nin kampında neler oluyor? Kimler kampa getirilmedi? Koronavirüs tedbirleri kapsamında oyuncu ve personele nasıl kısıtlamalar geldi? Kamptan rapor...

Fenerbahçe kampından rapor! Kampa getirilmedi...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe Topuk Yaylası kampındaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanın başında Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut oyuncular ile selamlaşırken kampta yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Antrenmanda hangi çalışmalar yapıldı?

Sarı-lacivertliler esneme hareketleri ile başladığı idmana ağırlık çalışması ile devam etti. Kaleciler antrenör Michael Kraft yönetiminde antrenman yaptı.

Allahyar ve Marco Knoop Düzce'de yer almıyor

Antrenmanın son bölümünde takım ikiye ayrılarak çift kale maç yaptı. Fenerbahçe’de Allahyar, Topuk Yaylası'ndaki kampa getirilmedi. Sarı-lacivertlilerdeki geleceği henüz belli olmayan kaleci antrenörü Marco Knoop da Düzce'de yer almıyor.

Koronavirüs tedbirleri en üst düzeyde

Fenerbahçe’de koronavirüs tedbirleri üst düzeydeydi. Tesislerin girişinde gazetecilere ateş ölçümü ve maske kontrolü yapıldı. Belli aralıklarla dezenfektanlar yerleştirilirken sosyal mesafe kuralına dikkat edildi.

Oyuncular ve personele kısıtlama

Oyuncular ve personelin Topuk Yaylası Tesisleri'nden koronavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkmalarına izin verilmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler