Fenerbahçe KAP bildirimi yaptı, Okan Buruk'tan açıklama geldi! Oğuz Aydın...

Ali Bozkurt
15.07.2024 - 22:51 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 22:57

Süper Lig devi Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı. Sarı-Lacivertli ekipten sonra Okan Buruk, transfer konusu hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Fenerbahçe KAP bildirimi yaptı, Okan Buruk'tan açıklama geldi! Oğuz Aydın...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe, bir diğer dev Galatasaray'ın da gündemine Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı. Kap bildirimden sonra Cim Bom'da teknik direktör Okan Buruk, transfer detayları hakkında konuştu. İşte Buruk'un açıklamaları...

Okan Buruk'tan Oğuz Aydın açıklaması

Oğuz Aydın transferi hakkında konuşan Buruk, "Oğuz Aydın konusuna açıklık getireyim. Şu an bizim elimizde 7-8 tane kanat oyuncusu var. Oraya bir transfer daha yapmak çok mantıklı değildi. Milli 3 tane kanat oyuncumuz var. Zaten yer verme şansımız yok. Buna da açıklık getirmiş olalım" dedi.

''Bazı mevkilerde eksiklerimiz var''

Açıklamasına devam eden Buruk, "Yazın farklı başlarız ama mayısları farklı bitiririz. Yine mayıslar bizim olacak. Sezon başı kampı, her şeye adapte olmak lazım. Yeni sezon da bu sıcaklarda başlayacak. İstediğimiz bir sonuç olmadı. böyle bir sonuca alışık değiliz, bir yandan üzülüyoruz ama bir yandan da sakatlık vermeden maçı tamamladık. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Stoperlerin milli takımda olması bizi farklı alternatiflere itti. Rakibimiz bize göre daha diriydi. İkinci yarı bunu da net bir şekilde ortaya koydular. Hazır olmaya çalışıyoruz. Henüz çok erken, 12 gündür antrenman yapıyor.'' dedi.

''Nelsson takımla çalışmalara başladı''

Kamp süreci hakkında konuşan Buruk, "İkinci kamp bizim için daha önemli. Nelsson takımla çalışmalara başladı. Bu beni en çok sevindiren bir şey. Transfer için çok emek veriyoruz. En kısa zamanda transfer de yetişecek. İkinci kampa inşallah iki transferde yetişir. Büyük bir çaba sarf ediliyor, sabredilmesi lazım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler