Fenerbahçe kaptanı iddialı: "5'te 5 yapar, Avrupa'ya gideriz"

30.06.2020 - 10:27 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 10:35

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, kalan maçlardaki hedeflerini anlattı. Fenerbahçe'nin hedefi ne? Avrupa'ya gidebilecek mi? Belözoğlu açıkladı...

Fenerbahçe kaptanı iddialı: "5'te 5 yapar, Avrupa'ya gideriz"

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a elenmelerinin kendilerini çok etkilediğini söyledi. Belözoğlu, kalan haftalardaki hedefini anlattı. Fenerbahçe kalan haftalarda neler yapmak istiyor? İşte detaylar...

Emre Belözoğlu kalan haftalar için iddialı

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası gözyaşlarına hakim olamamıştı. Belözoğlu, sezonun kalan bölümü için iddialı konuştu. 

"Trabzonspor yenilgisi yıkım yarattı"

Fanatik'teki habere göre; tecrübeli futbolcu, Türkiye Kupası’nı kazanmayı çok istediklerini söyleyerek, "Bu nedenle Trabzonspor’a elenmemiz takım üzerinde büyük bir yıkım yarattı. Bunun üzüntüsüyle Kasımpaşa’ya da yenildik" ifadelerini kullandı.

"Kalan 5 maçı kazanabilecek güçteyiz"

Emre, "Yeni Malatya galibiyeti bizim için çok önemliydi. Ligde 5 maçımız kaldı. Bunların tamamını kazanabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Avrupa'ya gitmelerinin ulaşılabilir bir hedef olduğunu düşünüyor...

39 yaşındaki futbolcu, "Kupayı kazansaydık direkt Avrupa Ligi grubuna kalacaktık. Bunu başaramadık ancak Avrupa bileti almak hâlâ ulaşılabilir bir hedef. Puan tablosunda üzerimizde yer alan takımların fikstürü bizden daha zor. Eğer 5’te 5 yapabilirsek, sezonu ilk 4 içinde bile tamamlayabiliriz" dedi.

Fenerbahçe ligde kaçıncı sırada?

Fenerbahçe şu anda 46 puanla ligde 6. sırada yer alıyor. 5. Beşiktaş’ın ise 50 puanı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler