Fenerbahçeli Futbolcular, Altay Bayındır'ı Ziyaret Etti

17.04.2023 - 22:36 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 22:42

Süper Lig'de MKE Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Altay Bayındır, ameliyat oldu. Fenerbahçeli futbolcular, takım kaptanını ziyaret etti.

Fenerbahçeli Futbolcular, Altay Bayındır'ı Ziyaret Etti

AJANSSPOR HABER

Bel fıtığı nedeniyle Süper Lig'in 29. haftasında oynanan MKE Ankaragücü maçını kaçıran Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, bugün ameliyat oldu.

Futbolcular ve teknik ekipten ziyaret

Başarılı bir operasyon geçiren 25 yaşındaki file bekçisini takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip, Altay Bayındır'ı hastanede ziyaret etti.

Fenerbahçe'den paylaşım

Fenerbahçe'nin yaptığı duyuruda, "Bugün Acıbadem Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı olan Kaptanımız Altay Bayındır’a takım arkadaşları ve teknik kadro yalnız bırakmadı. Antrenman sonrası hastaneye giden oyuncularımız ve teknik kadromuz, Altay Bayındır’a destek oldular" denildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Premier Lig yıldızı!
Habere Git

Açıklamanın sonunda ise "Takım Kaptanımız Altay Bayındır’a bir kez daha geçmiş olsun diyor, en kısa sürede eski sağlığına kavuşup, sahalara dönmesini diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Fenerbahçe forması ile 40 resmi müsabakada kaleyi koruyan Altay Bayındır, 45 kez topu ağlarında gördü. 25 yaşındaki genç file bekçisi 14 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler