Fenerbahçe kaptanları devreye girdi! Tek ses oldular...

26.02.2021 - 10:43 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 13:14

Fenerbahçe haberleri... Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de yönetim ve teknik heyetin futbolcularla konuşmasının ardından oyuncular da kendi aralarında toplantı yaptı. Fenerbahçe kaptanları zorlu Trabzonspor maçı öncesi devrede. İşte detaylar...

Fenerbahçe kaptanları devreye girdi! Tek ses oldular...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Sarı-lacivertli takımda futbolcuların kendi aralarında yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı. Futbolcular mevcut durum için ne düşünüyor? Detaylar haberde...

Futbolculardan Erol Bulut'a destek

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de futbolcular herkesin gidişatı olumlu duruma getirmek için mücadele etmesi gerektiği konusunda fikir birliğine vardı. Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Ozan Tufan başta olmak üzere futbolcular arasında yapılan konuşmada, ortada bir olumsuz durum varsa hep birlikte yükü omuzlamak gerektiği dile getirildi.

"Trabzonspor maçı bir fırsat"

Fenerbahçeli futbolcular, "Faturanın bir kişiye kesilmesiyle başarı gelmez. Tabloyu olumluya çevirmek için çok önemli bir fırsat var. Bunu bir tek Erol Hoca yapamaz" görüşünü paylaştı.

Başkan Ali Koç da görüşme yapmıştı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman?

İki takım arasında 28 Şubat Pazar günü oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak mücadele beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Bu maç öncesinde Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 25 maçta topladığı 48 puanla 4. sırada bulunuyor. Erol Bulut'un çalıştırdığı Fenerbahçe ise 51 puanla rakibinin bir basamak üstünde 3. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler