Fenerbahçe'den Kızılyıldız'a transfer olmuştu... Flaş karar!

Burak Alaca
10.10.2023 - 00:59 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 01:24

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko forması giyen 35 yaşındaki Sırp uzun forvet Nemanja Bjelica'dan beklenmedik bir karar geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Kızılyıldız'a transfer olmuştu... Flaş karar!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki Fenerbahçe Beko'ya geçtiğimiz sezon büyük ümitlerle transfer olan fakat sakatlıklar nedeniyle bekleneni veremeyerek bu yaz Kızılyıldız'a imzaatan Nemanja Bjelica'dan beklenmedik bir karar geldi.

Emeklilik kararı geldi

Sportando'nun haberine göre Kızılyıldız'ın 35 yaşındaki Sırp forveti sürekli tekrar eden sakatlıkları gerekçesi emekli olma kararı aldı.

Kızılyıldız'da maça çıkamadı

Yaz aylarının sonunda Fenerbahçe ile kalan 1 yıllık kontratını fesheden 2.08'lik forvet eski takımı Kızılyıldız'a imza atmıştı. Sırp devinin formasıyla henüz maça çıkamadan ilk hafta sakatlık listesine eklenmişti.

İlgini Çekebilir
EuroLeague başlıyor! Efes ve Fenerbahçe nereye kadar gidebilir?
Habere Git

Fenerbahçe kariyeri sakatlıkların gölgesinde kaldı

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'ye imza atarak taraftarlarda büyük heyecan yaratan Bjelica, EuroBasket 2022 hazırlıklarında Sırbistan Milli Takım kampiında yaşadığı calf sakatlığı sonrası sezonun büyük bölümünü kaçırmış ve verimli olmamıştı.

Fenerbahçe ile MVP oldu

Sırp yıldız 2013-2014 sezonunun başında Fenerbahçe'ye katılmıştı. O dönem Caja Laboral (Baskonia) forması ile Euroleague'nin tozunu attıran Bjelica, CSKA Moskova ve Barcelona'dan teklif almasına rağmen takımın başına geçen Zeljko Obradovic'in de etkisiyle Fenerbahçe'yi seçmişti.

Senin için hazırladığımız haberler