Fenerbahçe Kongolu sol bek Arthur Masuaku'yu transfer etmek üzere

Orhan Gülek
05.09.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 05.09.2021 - 23:13

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, West Ham'ın sol beki Masuaku'nun transferi için İngiliz kulübe kiralık teklifinde bulundu.

Fenerbahçe Kongolu sol bek Arthur Masuaku'yu transfer etmek üzere

DIŞ HABER - AJANSSPOR 

Fenerbahçe, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yönetim, sol bek hattı için West Ham United forması giyen Arthur Masuaku ile anlaştı.

Football News West Africa'nın haberine göre Sarı lacivertliler, Kongolu oyuncu Arthur Masuaku için West Ham United Kulubü'ne 1 yıllık kiralama teklifinde bulundu.

West Ham ve oyuncu tarafı beklemede

Haberde Fenerbahçe ile Arthur Masuaku ve West Ham United yönetimi anlaştığı, sarı lacivertlilerin şu anda takımdan yabancı bir oyuncuyu göndererek Masuaku'ya yer açmaya çalıştığını iddia etti. 

Fransa'da yetişti

Kongolu oyuncu, doğduğu ülke Fransa'nın takımı Valenciennes'de altyapı eğiti aldı. 2014 yılında Olimpiakos'a transfer oldu. 2016'da ise 7.1 milyon Euro'ya West Ham'a transfer oldu.

Sözleşmesi 2024 yılında bitiyor

Arthur Masuaku'nun sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Sol bek oyuncusu geçen sezon West Ham United ile 12 Premier Lig maçına çıktı ve 2 asist gerçekleştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler