Fenerbahçe kongre üyeliğinin ne gibi avantajları bulunuyor?

26.04.2021 - 19:03 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 19:16

Kongre üyesi olmanın ne gibi avantajları var? Kimler kongre üyesi olabilir? Fenerbahçe kongre üyeliği ne işe yarar?

Fenerbahçe kongre üyeliğinin ne gibi avantajları bulunuyor?

Fenerbahçe kongre üyesi olmanın ne gibi avantajları var? Kongre üyeleri kombine olmaksızın stadyuma ve basketbol sahasına girebiliyor mu? Kongre üyelerinin yakınlarına ayrıcalık tanınıyor mu? Son dönemde kulüp üyeliği ve kongre üyeliği kavramları bir hayli öne çıkmaya başladı. Kulüplerin başkanlık seçimlerinde oy kullanmak isteyen bireyler kongre üyeliğini araştırıyor. Peki, Fenerbahçe kongre üyesi olmak ne işe yarar?

Fenerbahçe kongre üyeliğinin avantajları

Kulüp üyesi olmanın dışında tutulan kongre üyeliğinin her takım için farklı avantajları ve fırsatları bulunmaktadır. Fenerbahçe kongre üyesi olmanın bireylere getirdiği imkanları şu şekilde listeleyebiliriz;

  • Seçimlere katılma hakkı
  • Kombine alma hakkı
  • Kongre üyelerinin yakınlarına indirim
  • Yüksek Divan Kurulu üyesi olma fırsatı

1- Seçme ve seçilme hakkı

Fenerbahçe kongre üyeliği sayesinde kulüplerin yönetim kuruluna seçilebilir; başkan olabilir veya kulübün yeni başkanına dair oy kullanabilirsiniz.

2- Kombine hakkı

Basketbol ve futbol kombineleri için öncelik her zaman kongre üyelerine tanınmaktadır. Kongre üyelerinin ücretsiz bir şekilde spor organizasyonuna katılması imkan dahilinde değildir. 

3-Yakınlara indirim hakkı

Fenerbahçe kongre üyeliğinde 5 yılını dolduran bireylerin yakınlarına yüzde 80 indirim hakkı tanınır. Bu indirim, sadece yeni kongre üyesi yapılacağı sırada faaliyete girer.

4-Yüksek Divan Kurulu üyesi olma hakkı

Fenerbahçe kongre üyeliğinde 25 yılını dolduran bireyler Yüksek Divan Kurulu üyesi olma fırsatına erişir. 

Fenerbahçe kongre üyeliği ne kadar?

1 Temmuz 2020'den önce kulübe üye olan bireyler, 12 bin Türk Lirası karşılığında kongre üyesi olabilir. 1 Temmuz 2020'den sonra üye olan bireyler ise 13 bin Türk Lirası ödeme yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler