Ajansspor

Fenerbahçe kongresinde Beşiktaş ve Galatasaray'a gönderme!

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, olağan mali genel kurulda yaptığı konuşmada Beşiktaş ve Galatasaray'a göndermede bulundu.

Fenerbahçe kongresinde Beşiktaş ve Galatasaray'a gönderme!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 53 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Fenerbahçe Kulübü'nün Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen olağan mali ve idari genel kurulunda konuşan yönetim kurulu üyesi Tanju Kaya, sarı lacivertli kulübün ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'a göndermede bulundu.

"Bizim ürün satışlarımız organik"

Bazı internet sitelerinde ve araştırmalarda, kulüplerin ürün satışlarıyla ilgili haber yer aldığını belirterek, "Rakibimizin bir tanesinin ürün satışında bizi geçtiği söyleniyor. Bizim satışlarımızın tamamı organik, tekil satış! Adet olarak rakiplerimizin çok üzerindedir. İçeriye gelir koymak için yapılan sponsorlu satışlar bizim rakamlarımızda yok. Bizim satışlarımız, taraftarlarımıza yapılan satışlardır." dedi.

"Biz spor kulübüyüz, futbol kulübü değil"

Stat hasılatı üzerinden de algı yapıldığını vurgulayan Kaya; "Rakibimizin bir tanesiyle stadyum kapasitesinde 5 bine yakın fark olmasına rağmen, onların 42 bin bizim 35 bin bilet sattığımız söyleniyor. Biz spor kulübüyüz, futbol kulübü değil. Bizim aynı gün Voleybol Şampiyonlar Ligi, EuroLeague maçı, Avrupa kupası maçımız var. Biz aynı gün 3 stadyumu, salonu dolduruyoruz. Biz bırakın 7 bin geride olmayı, rakibimizin yüzde 20 üzerinde bilet satışına ulaştığımız görülüyor. Taraftarımıza minnettarız." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...