Fenerbahçe kritik virajda! İşte 11'ler ve eksikler...

03.05.2021 - 00:28 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 19:39

Fenerbahçe, Süper Lig'de Erzurumspor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe muhtemel 11'i haberimizde! Kanarya'da eksik futbolcular (Sakat ve cezalılar) kimler? İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe kritik virajda! İşte 11'ler ve eksikler...

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlıyor. Ülker Stadı’nda saat 20:30’da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yaparken, 4. hakemlik görevini ise Mert Düzenge üstlenecek.

VAR: Hüseyin Göçek
AVAR: Serkan Ok

İki takımdaki eksikler ve sakat futbolcular kimler?

Beşiktaş'ın 7-0, Galatasaray'ın da 2-0 kazandığı haftada Kanarya, küme düşme mücadelesi veren rakibini mağlup ederek zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor. 3 puandan başka bir sonuç düşünmeyen sarı-lacivertlilerde tedavileri devam eden Altay Bayındır, Nazım Sangare, Diego Perotti ve Sadık Çiftpınar’ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Gökhan Gönül bu maçta forma giyemeyecek.

Yılmaz Vural yönetiminde 7 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Erzurumspor da galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Erzurumspor'da 7 gol 7 asistle her iki alanda da takımın en üretken ismi olan Emrah Başsan, sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Erzurumspor'da sakat futbolcu bulunmuyor.

Fenerbahçe'nin sağ beki kim olacak?

Fenerbahçe’de A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Nazım Sangare ve Gökhan Gönül’ün yokluğunda sağ bekte Ozan Tufan’a görev verecek. Alanyaspor karşılaşmasında olduğu gibi Mesut Özil yine sahada yer alacak. Sarı kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci de bu maçta formasına kavuşacak.

Fenerbahçe'nin 11'i:

Harun, Szalai, Tisserand, Caner, Oan, Sosa, Mert Hakan, İrfan Can, Mesut Özil, Pelkas, Valencia


Yedekler: Ertuğrul, Lemos, Cisse, Samatta, Ferdi, Gustavo, Osayi-Samuel, Thiam, Sinan, Novak

Erzurumspor 11'i:

Murat, Gökhan, Hasan, Leo, Boumal, Omolo, Novikovas, Obertan, Cenk Ahmet, Oltan.

Fenerbahçe'de kimler sarı kart ceza sınırında?

Fenerbahçe’de 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Caner Erkin, Dimitris Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Sinan Gümüş ve Serdar Aziz kart görmeleri halinde Ankaragücü deplasmanında cezalı duruma düşecekler ve o karşılaşmada forma giyemeyecekler.

İki takım arasındaki 4. maç olacak

Fenerbahçe ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig'de bu maçla birlikte 4. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ilk karşılaşma, 2018-2019 sezonunda oynanmıştı.

Söz konusu sezonun ilk yarısında Ülker Stadı'nda yapılan müsabaka, 2-2 berabere tamamlanmıştı. İkinci yarıda Erzurum'da oynanan mücadeleyi ise Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı. Rekabette bu sezonun ilk yarısında Erzurum'da oynanan karşılaşmada da Fenerbahçe, sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler