Fenerbahçe Kruse’ye izin vermiş

04.09.2020 - 16:08 | Son Güncellenme: 04.09.2020 - 16:09

Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesih eden ve Union Berlin ile anlaşan Max Kruse ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor!

Fenerbahçe Kruse’ye izin vermiş

Sözleşmesini tek taraflı feshederek Fenerbahçe’den ayrılan ve daha sonra Bundesliga ekibi Union Berlin ile anlaşan Max Kruse lisansının 1 Eylül günü çıkartıldığını kendi İnstagram hesabından açıklamıştı.

Kicker, internet sitesi bugün yayınladığı bir haberde hem Fenerbahçe hem de Max Kruse’nin FIFA’ya başvuru yaptığının FIFA yetkilerince onaylandığını ancak Fenerbahçe’nin oyuncunun lisansının çıkması için bütün belgeleri eksiksiz gönderdiğini açıkladı.

Karşılıklı şikayet başvurusunun şu anda kurumun Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından incelendiğini Kicker’e anlatan FIFA yetkilisi “Fenerbahçe oyuncunun lisansının çıkması için gerekli tüm belgeleri bize gönderdi transfer tüm diğer transferlerde olduğu gibi problemsiz gerçekleşti” şeklinde bir açıklama yaptı. Union Berlin kulübü de transferin sorunsuz şekilde tamamlandığını bildirdi. Kulüp

Menajeri Oliver Ruhnert, oyuncunun yeni kulübü için oynama hakkı olduğunu ve gerekli iznin DFL’den alındığını ifade etti.

Kicker’in belirttiğine göre FIFA iki tarafın şikayetleri ile ilgili detay vermekten ise kaçındı.
 
Senin için hazırladığımız haberler