Fenerbahçe, Kulüpler Birliği'nde destek arayacak!

05.08.2020 - 10:54 | Son Güncellenme: 05.08.2020 - 13:04

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan yeni harcama limitleri sonrasında harekete geçti. Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Ali Koç yönetimi bir karar aldı mı? Fenerbahçe'den son gelişmeler...

Fenerbahçe, Kulüpler Birliği'nde destek arayacak!

Barış ŞEHİRLİOĞLU/AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı harcama limitleri Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Yeni yapılanma hazırlığında olan sarı lacivertlilerin limit engeline takılması planları alt üst ederken kulüpte hareketli saatler yaşandı.

Fenerbahçe yönetimi sorunu aşmanın yollarını aradı

Fenerbahçe yönetimi uzun bir durum değerlendirmesinde bulundu. Başkan Ali Koç ve yönetimi ilk etapta bu sorunu aşmanın yollarını düşünmeye başladı.

Fenerbahçe diğer kulüplerle temasa geçecek

Sarı lacivertliler yabancı kuralının 1 yıl ertelenmesi sürecinde olduğu gibi Süper Lig kulüplerinin ortak noktada buluşup buluşmayacağını merak ediyor. Yönetimin kulüp harcama limitlerine yeni bir düzenleme getirilmesi için diğer kulüplerle temasa geçerek nabız yoklayacağı öğrenildi.

Kasımpaşa da yeni limitten rahatsız

Fenerbahçe haricinde Kasımpaşa da belirlenen limitlere itiraz ederken kulüp sayısının artabileceği öngörülüyor. Harcama limiti sisteminin değiştirilmesini isteyen kulüplerin çoğalması halinde Kulüpler Birliği'nin toplanarak TFF'ye başvurması ihtimaller arasında bulunuyor.

Fenerbahçe ligden çekilecek mi?

Yeni transferlerin tescili konusunda risk var

Teknik direktör Erol Bulut, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak ve Gökhan Gönül ile anlaşan sarı lacivertliler bu isimleri limitten dolayı TFF'den tescil ettirememe tehlikesiyle de karşı karşıya kaldı.

Oyuncu satışı alternatif plan

Dün akşam da yemekte buluşan sarı lacivertli yönetim çözüm yollarını masaya yatırdı. Oyuncu satışını da alternatif plan olarak belirleyen yönetim, bu sorunu camiasının desteğiyle ortadan kaldırarak yeni sezon hamlelerini yapmayı hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler